image-9

Shin Hye Sun îl caută pe Ahn Bo Hyun într-o altă viață în dramă “See You in My 19th Life”

Iată că a venit timpul să vorbim despre un nou serial. Este vorba despre “See You in My 19th Life” care se pregătește de lansare in aceasta perioada.

Bazată pe webtoon-ul popular cu același nume, „See You in My 19th Life” este descrisă ca o dramă romantică despre o femeie care s-a reîncarnat în mod repetat timp de aproape o mie de ani și își amintește vieți trecute. Ceva se întâmplă în cea de-a 18-a ei viață, așa că ea este hotărâtă ca în următoarea să caute pe cineva anume.

Foto: What’s on Netflix

Această dramă este creată de regizorul Lee Na Jung, celebru pentru dramele anterioare „Mine”, „Fight For My Way” și multe altele. Actrița Shin Hye Sun joacă rolul lui Ban Ji Eum, care s-a reîncarnat în mod repetat timp de aproape o mie de ani și are capacitatea de a-și aminti toate viețile ei anterioare. În a 19-a ei viață, Ban Ji Eum decide să găsească un bărbat pe nume Moon Seo Ha (rolul lui Ahn Bo Hyun) și multe lucruri se vor declanșa din această hotărâre.

Foto: Asianwiki

Mai exact, Ban Ji Eum posedă o abilitate extraordinară: își poate aminti tot ce a trăit în toate viețile ei anterioare. Repetându-și reîncarnarea de aproape o mie de ani, Ban Ji Eum și-a trăit viața cu sârguință. După ce viața ei anterioară este întreruptă de un accident tragic, ea își propune să reia legătura cu oamenii din viața ei trecută în cea actuală și decide să găsească un bărbat pe nume Moon Seo Ha pe care l-a întâlnit în cea de-a 18-a viață. Amintirile din a 18-a ei viață vor sabota romantismul în a 19-a? Sau iubirea va rezista în vieți diferite?

Foto: Soompi
Foto: Soompi

Despre atmosfera de la filmările acestei drame și chimia foarte bună dintre protagoniști, echipa de producție a menționat: „Au fost râsete nesfârșite pe platoul de filmare, deoarece actorii Shin Hye Sun și Ahn Bo Hyun erau prietenoși, respectectuoși și grijulii unul față de celălalt. Filmările au mers fără probleme datorită pasiunii lor similare pentru actorie și muncii lor necontenite în echipă. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare chimia extraordinară dintre cei doi.”

Foto: Soompi

“See You in My 19th Life” este un serial original Netflix sud-coreean cu licență internațională, scris de scenaristul Choi Young Rim și regizat de Lee Na Jung. În Coreea de Sud va fi distribuit și de tvN, fiind gândit sub forma a 12 episoade în total, două episoade urmând să fie lansate în fiecare săptămână, sâmbăta și duminica.

Dacă tot ce v-am zis până acum nu v-a facut curioși, vă învit să aruncați o privire la acest video.

A venit momentul să vă spun că drama “See You in My 19th Life” va avea premiera chiar în această luna, pe 17 iunie pe Netflix.

Acum, pe final, trebuie sa zic ca această drama mi-a dat un sentiment foarte bun, mi-a adus aminte de povestile pe care le agreez eu  și abia astept să văd cum va fi mai exact. Eu zic sa il treceti și voi pe lista pentru aceasta vară.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.