image-34

“Squid Game” 2 va avea o distribuție fabuloasă: Lee Jin Wook, T.O.P. , Park Gyu Young și alți actori au fost confirmați recent

Cel mai așteptat sezon, al 2-lea al dramei de la Netflix “Squid Game” ne aduce și mai mari surprize în cadrul distribuției.

Pe 29 iunie, reprezentanții Netflix a lansat fotografii de la prima citire a scenariului „Squid Game 2”. Echipa de producție în frunte cu regizorul Hwang Dong Hyuk și protagoniștii „Squid Game 2”, inclusiv membrii distribuției care s-au regăsit în sezonul 1, respectiv Lee Jung Jae, Lee Byung Hun și Wi Ha Joon, precum și noi membri ai distribuției confirmați recent, Im Siwan, Kang Ha Neul, Park Sung Hoon și Yang Dong Geun au participat la citirea scenariului.

În plus, iată că acum a venit și surpriza, pentru că au fost prezenți și noi actori care se alătură distribuției, despre care se auzise recent, mai cu seamă mă refer la Park Gyu Young, Jo Yu Ri și Won Ji An. Și aceasta nu este tot, cu această ocazie s-a mai dezvăluit că T.O.P, Lee Jin Wook, David Lee, Noh Jae Won și Kang Ae Sim, joacă în noul sezon, vestea stârnind rapid atenția fanilor/ publicului.

Foto: Distribuția Squid Game 2 /Soompi

Trebuie să recunosc că nu mi-a venit să cred când am văzut poza distribuției lansată o dată cu acestă veste și da, chiar este T.O.P în ea. După ultimele vești de la el, că nu mai face parte din trupa BIG BANG, chiar așteptam să aflu care sunt planurile lui de acum în colo. Vă aduc aminte că el a jucat în drame precum „Iris” și „I am Your Teacher”, precum și în filmele „Tazza: The Hidden Card” și „Commitment”. Rolul din “Squid Game” sezonul 2 va marca astfel primul proiect intern al lui după o perioadă de 9 ani de la rolul pe care l-a jucat în „Tazza:The Hidden Card.”

Lee Jin Wook nu mai are nevoie de nici o prezentare. Actorul a primit multă dragoste după rolurile sale din serialele „Voice” și „Sweet Home”. Trebuie spus că el se va reuni cu regizorul Hwang Dong Hyuk după ce anterior au lucrat împreună la drama „Miss Granny”.

David Lee, care a lucrat împreună cu regizorul Hwang Dong Hyuk și Lee Jung Jae în filmele „The Fortress” și „Svaha: The Sixth Finger”, se va reuni cu ei prin „Squid Game 2”.

Noh Jae Won, care a impresionat prin filmele „Missing Yoon” și „Ditto”, și-a confirmat apariția în dramă, stârnind astfel curiozitatea spectatorilor pentru personajul pe care îl va interpreta.

Foto: Actorii adăugați în distribuția “Squid Game” – sezonul 2 /Soompi

Momentan acesteau au fost veștile dezvăluite. Filmările pentru producția „Squid Game 2” vor începe în a doua jumătate a anului 2023.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.