image

Rowoon și Cho Yi Hyun au fost aleși ca protagoniști într-o dramă istorică

Am aflat o veste foarte bună în aceste zile. Un nou serial istoric se află în pregătire și echipa de producție a făcut public numele protagoniștilor, mai exact aceștia vor fi Rowoon și Cho Yi Hyun.

Cu această ocazie, am putut să aflăm și câteva detalii despre serial. Se pare că acesta se va numi „Wedding Match” (ar putea să fie un titlu provizoriu), descris ca o comedie romantică, având o acțiune plasată în timpul dinastiei Joseon. Acesta spune povestea întâlnirii dintre tânăra văduvă Jung Soon Deok și tânărul văduv Shim Jung Woo, precum și lupta în care ajung să fie implicați, pentru a se căsători cu cele patru tinere fecioare reprezentative pentru Joseon.

Am mai aflat că Rowoon va prelua rolul lui Shim Jung Woo, un personaj suficient de genial pentru a deveni cea mai tânără persoană din acea perioadă, care a promovat examenul pentru serviciu public. Cu toate acestea, el este considerat o persoană ghinionistă ale cărei șanse pentru o carieră de succes și o căsătorie sunt scăzute din cauza morții unei prințese în timpul ceremoniei de nuntă.

În privința, protagonistei Cho Yi Hyun, ea îi va da viață lui Jung Soon Deok, a doua noră a familiei prim-vicepremierului. Totuși ea duce o viață dublă, fiind și doamna Yeo Joo, cea mai bună persoană care “potrivește/cuplează” alte persoane din orașul Hanyang.

Tot aici, echipa de producție a acestei drame a explicat care au fost argumentele alegerii celor doi: „Rowoon și Cho Yi Hyun, care sunt actori în tendințe în 2023 în Coreea, vor lucra împreună ca personaje principale din drama „Wedding Match.” Chimia perfectă și unică pe care Rowoon și Cho Yi Hyun o vor prezenta prin „The Wedding Battle” va aduce emoție și distracție oricui, indiferent de vârstă sau gen.”

Pe final, vreau să mai spun doar că această dramă va avea premiera estimată în luna octombrie a acestui an. Rămâneți aproape pentru noi detalii!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.