image-26

Un “vânător” care depistează minciunile și un muzician misterios, întâlnire surprinzătoare în cea mai nouă dramă “My Lovely Liar”

A venit momentul să vorbim despre o nouă dramă, pe care noi o avem în vedere. Este vorba despre cea mai nouă producție care va fi difuzată de tvN, numită “My Lovely Liar” unde protagoniști sunt actrița Kim So Hyun și frumușelul cântăreț Hwang Minhyun din trupa NU’EST.

„My Lovely Liar” este descrisă ca o dramă romantică cu ceva mister. Prezintă povestea unei femei să spunem mai speciale, care poate auzi minciunile pe care oamenii le spun în jurul ei și un tip frumușel, producător muzical cu o minte genială, dar care din mai multe motive își ascunde identitatea. Actrița Kim So Hyun va juca rolul lui Mok Sol Hee, a cărei abilitate supranaturală de a detecta minciunile a determinat-o să-și piardă încrederea în alți oameni, în timp ce Hwang Minhyun va juca rolul vecinului ei izolat, Kim Do Ha, care trebuie să-și ascundă fața de lume din cauza unui secret pe care nu îl poate dezvălui. Pană la acest moment au fost dezvaluite mai multe aspecte despre aceasta dramă.

Posterul oficial al acestei drame o prezintă pe Mok Sol Hee (Kim So Hyun) care își oferă serviciile ca un fel de „vânător de mincinoși” profesionist folosind abilitatea sa de a detecta minciunile clienților ei. Fiind un personaj unic, un detector de minciuni uman, Mok Sol Hee ține cu încredere o carte de vizită pe care este trecută promisiunea: „Îți spun sigur dacă este o minciună”.

În același timp, pe acest poster mai apare întrebarea: „Deci… ce fel de adevăr este cel pe care vrei să-l știi?”

Foto: Posterul oficial al Mok Sol Hee (Kim So Hyun) /Soompi

Despre acest tip de personaj, producătorii proiectului „My Lovely Liar” au spus: „Deși ea pare complet cinică și distantă, Mok Sol Hee este mai sinceră decât oricine când vine vorba de a face distincția între adevăr și minciună și va oferi un nou tip de personaj și distracție pentru spectatori. Ce fel de metode va folosi „vânătorul de mincinoși” Mok Sol Hee pentru a descoperi adevărul? Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare noua și revigorantă transformare a lui Kim So Hyun.”

Am mai aflat despre protagonistul jucat de Hwang Minhyun că îl va interpreta pe misteriosul vecin al lui Mok Sol Hee, Kim Do Ha, considerat cel mai bun producător de muzică din Coreea. Totuși el nu se poate bucurat pe deplin de viața sa, pentru că trebuie să-și ascundă fața de lume din cauza unui secret de nespus. După ani în care și-a trăit viața separat de restul societății, Kim Do Ha găsește un motiv să zâmbească din nou când se intersectează cu vecina său neobișnuită, Mok Sol Hee.

În posterul său, îl vedem pe Kim Do Ha (Hwang Minhyun) cum își sprijină capul pe o masă și privește la camera de filmat cu o expresie melancolică, sugerând că ar putea ascunde o tristețe profundă sub exteriorul său rece.

La fel cum Kim Do Ha reușește să stârnească curiozitatea lui Mok Sol Hee, în posterul său se regăsește următorul mesaj: „Nu știi… adevărul meu”.

Foto: posterul oficial a lui Kim Do Ha (Hwang Minhyun)/Soompi

Trebuie amintit că producătorii „My Lovely Liar” au descris un pic personajul său și cum Minhyun a reușit să îi de-a viața: „Hwang Minhyun a maximizat farmecul lui Kim Do Ha adăugând propria lui culoare unică personajului. Uneori este trist, alte ori este excentric și imprevizibil. El va ține telespectatorii pe marginea scaunelor lor și, de asemenea, le va face inimile să tresalte, oferind mister și răsturnări neașteptate de situație. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare serialul.”

Foto: Soompi

Pentru vânătorul de minciuni, Mok Sol Hee , misiunea ei este foarte importantă și este extrem de obișnuită cu cei care mint, fără a manifesta vreo încredere în cineva, dar se pare că întâlnirea decizivă pe care o va avea cu Kim Do Ha, îi va da peste cap toate așteptările. Bărbatul acesta are ceva special, spune mereu adevărul, deși își ascunde chipul de lume, așa că abilitatea lui Mok Sol Hee se dovedește a fi inutilă în prezența lui.

Foto: Unul din posterele oficiale / Soompi

Despre chimia care s-a legat între cei doi protagoniști, echipa de producție a comentat: „Kim Do Ha, care are un secret despre care nu poate vorbi, devine singura persoană în care Mok Sol Hee, femeia nu are încredere în oameni, vrea să aibă încredere. Procesul în care cei doi ajung să interacționeze, printr-o relație specială, devenind astfel salvatori unul pentru celălalt, se va desfășura într-un mod revigorant și de-a dreptul interesant. Vă rugăm să anticipați chimia diversă pe care Kim So Hyun și Hwang Minhyun o vor prezenta aici.”

Trebuie să vă mai spun că această dramă va avea premiera pe 31 iulie.

Până să vedem premiera, vă invit să aruncați o privire la acest video.

Eu sper că toate aceste lucruri v-au determinat să așteptați și voi cu nerăbdare premiera acestei drame speciale. Am încredere că povestea și relația dintre cei doi ne va surprinde în această vară, o dată cu difuzarea dramei.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.