20230714035800_Kim-Rae-Won-poster-1

Kim Rae Won este un om de perseverență în posterul sezonului 2 „The First Responders”.

Următoarea dramă de weekend a SBS „The First Responders” sezonul 2 a lansat un nou poster!

Cu Kim Rae Won, Son Ho Jun și Gong Seung Yeon, „The First Responders” este o dramă despre membrii forței de poliție, ai departamentului de pompieri și ai echipei de paramedici, care se unesc pentru a-și ajuta orașul în orice mod pot. Sezonul 2 va atrage munca de echipă îmbunătățită între departamentul de pompieri care stinge incendiile, forța de poliție care prinde infracțiuni și Serviciul Național de Crimă Legală (NFS) care prinde dovezi în timp ce se confruntă cu evenimente fără precedent.

În posterul recent lansat, Jin Ho Gae (Kim Rae Won) aruncă o privire plină de resentimente undeva, cu o față serioasă, ridicând tensiunea. Jin Ho Gae își propune să urmărească un caz cu hotărârea că nu va pierde niciun indiciu.

Textul care spune: „Îi voi prinde indiferent de ce – pentru că sunt nebunul Jin Ho Gae!” îi face pe spectatori să aștepte cu nerăbdare urmărirea palpitantă a detectivului Jin Ho Gae după criminali.

Echipa de producție a remarcat: „Sezonul 2 „The First Responders” va dovedi că „crima evoluează și ele” prin abordarea unor evenimente extraordinare, accidente și mistere care vor întoarce lumea peste cap. În plus, cooperarea dintre pompieri, poliție și NFS va oferi un mare fior [telespectatorilor] în fiecare episod.”

Sezonul 2 „The First Responders” va avea premiera pe 4 august, la ora 22:00. KST ca urmare a „Revenant”. Rămâneţi aproape!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.