1ebbaa_7d7ed8a88a9443fab6697921608a5204~mv2

Woo Do-hwan – actor principal în noul serial Netflix

Actorul Woo Do-hwan va fi personaj principal în noul serial original al Netflix, „Mr. Plankton”, după rolul său recent din serialul „Bloodhounds”.

Serviciul de streaming a anunțat că Woo a confirmat rolul principal, alături de actrița Lee You-mi, care a câștigat recunoașterea globală pentru rolul din „Squid Game”, fapt care i-a adus premiul pentru actriță invitată la Primetime Emmy Awards anul trecut.

Următorul serial se va concentra în jurul lui Hae-jo (interpretat de Woo), un bărbat singuratic care nu este conștient de identitatea tatălui său biologic și se simte abandonat de cei din jur. Trăind o viață izolată și fără scop, Hae-jo primește în mod neașteptat știri care îi schimbă viața, care îl determină să pornească într-o căutare pentru a-și găsi tatăl pierdut de mult.

Lee va juca rolul lui Jae-mi, care este cea mai nefericită viitoare mireasă din lume. Își dorește de multă vreme o familie. Dar tocmai când e pe cale să se căsătorească într-o familie-șef a unui clan respectat, ea renunță la nuntă pentru a o însoți pe Hae-jo.

Actorul Oh Jung-se va juca rolul logodnicului lui Jae-mi, care îl vânează pe Jae-mi și pe Hae-jo, care au decolat în ziua nunții sale. Actorul veteran Kim Hae-sook o va interpreta pe matriarha familiei, care îl urmărește și pe Jae-mi.

Serialul este condus de Hong Jong-chan, care este cunoscut pentru regia serialului juridic Netflix „Juvenile Justice” (2022) și este scris de scriitorul Cho Yong, care a scris anterior serialul din 2020 „It’s Okay to Not Be Okay”.

Woo, care a debutat în 2011, s-a familiarizat publicului cu rolul său din serialul cult thriller „Save Me” în 2017. De atunci, a jucat în mai multe drame și filme TV, inclusiv cel mai recent serial al său „The King: Eternal Monarch”. „ în 2020. A fost eliberat din serviciul militar obligatoriu anul trecut și și-a reluat cariera de actor după o pauză de aproximativ doi ani, revenind cu serialul „Joseon Attorney”, care s-a încheiat în mai.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.