img_0426

Jo In Sung are puteri supranaturale in noul serial Disney “Moving”

Viitorul serial Disney+ “Moving” a publicat noi fotografii în care apare Jo In Sung!

Bazat pe webtoon-ul cu același nume de Kang Full, “Moving” este o nouă dramă de acțiune cu supereroi despre adolescenți cu puteri supraumane ascunse și părinții lor care, fără să știe, adăpostesc un secret dureros din trecutul lor. În cele din urmă, ei fac echipă pentru a lupta împotriva unor forțe întunecate puternice care amenință mai multe generații din epoci diferite.

Fotografiile recent publicate îl prezintă pe Kim Doo Shik (Jo In Sung), un agent veteran cu abilitatea supranaturală de a zbura, care întreprinde diverse misiuni. Kim Doo Shik, care își păstrează întotdeauna o față de poker chiar și în situații urgente, își exprimă în sfârșit emoțiile în timp ce se confruntă cu cineva, stârnind curiozitatea telespectatorilor cu privire la ce se va întâmpla cu el.

Regizorul de arte marțiale Ryu Sung Chul a lăudat scenele de acțiune ale lui Jo In Sung, spunând: “De fapt, este foarte dificil să te miști și să îți folosești liber corpul în timp ce plutești în aer cu un fir. Când am cerut un singur lucru, actorul Jo In Sung mi-a oferit încă nouă opțiuni”.

Primele șapte episoade din “Moving” vor fi lansate împreună pe 9 august, după care vor fi lansate câte două noi episoade în fiecare săptămână, pentru un total de 20 de episoade.

Sursa: Soompi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.