image-7

Noua drama “Destined With You”, o poveste fantastică în care protagoniști sunt Rowoon și Jo Bo Ah

Iată că avem vești despre o altă dramă pe care o vom putea vedea foarte curând.

Vorbesc acum despre viitoarea producție ce va fi difuzată de postul coreean JTBC numită „Destined with You”. Ea este descrisă ca o dramă romantică și în același timp fantastică care urmărește povestea de dragoste a unei femei care obține o carte interzisă sigilată acum 300 de ani și a unui bărbat care devine victima cărții interzise. Scenariul pentru această dramă poartă semnătura scriitorului No Ji Sul, cel care a mai realizat povestea pentru drama „100 Days My Prince” și la cârma se află regizorul Nam Ki Hoon, recunoscut după serialele „Oh My Baby” și „Voice 3”. Protagoniștii ei vor fi Rowoon din trupa kpop SF9, Jo Bo Ah, Ha Jun și Yura din trupa kpop Girl’s Day.

Echipa de producție a dezvăluit detalii despre cei doi protagoniști.

Rowoon din trupa kpop SF9 îl va interpreta pe frumosul, inteligent și popularul avocat Jang Shin Yu, care este cuprins de o serie de evenimente neașteptate din cauza unui blestem terifiant care a fost transmis din epoca Joseon. În ceea ce privește personajul său, Rowoon a mărturisit: „Sunt atât de încântat să interpretez un personaj cu o personalitate diferită de personajele pe care le-am jucat până acum”, adăugând: „Aștept cu nerăbdare noul meu rol. Vă rog să îl așteptați și cu nerăbdare.”

Foto: Asianwiki

Jo Bo Ah, actrița recunoscută pentru că se pricepe la exprimarea emoțiilor bogate și a variațiilor de caracter pline de colorate, va juca rolul Lee Hong Jo, un funcționar public de clasa a IX-a la Primăria Onju și cea care va rupe blestemul lui Jang Shin Yu. Dezvăluindu-și sentimentele despre dramă și experiența ei din timpul filmărilor, actrița a spus: „M-am trezit roșind la un moment dat pentru că am fost captivată de conceptul proaspăt și interesant și de farmecul personajelor”. Ea a continuat: „La fel cum m-am simțit când am citit scenariul pentru prima dată, m-am distrat foarte mult filmând cu actorii, regizorul, scriitorul și echipa într-un mediu armonios în care au fost multe râsete.” Ea a concluzionat: „Aștept cu nerăbdare premiera și mă întreb ce fel de poveste se va desfășura și mă pregătesc cu adevărat din greu, așa că vă rog să rămâneți pe fază și să așteptați cu nerăbdare”.

Foto: Kepoper

Ha Jun îl va juca pe Kwon Jae Kyung, un bărbat popular la Primăria Onju de care Lee Hong Jo este îndrăgostită. Își ascunde cicatricile în spatele unui zâmbet dulce și rareori își dezvăluie adevăratele sentimente. Lucrând cu distribuția și echipa din „Destined with You”, Ha Jun a dezvăluit: „Am fost încântat să lucrez cu scriitorul Noh Ji Sul, regizorul Nam Ki Hoon, actrița Jo Bo Ah și actorul Rowoon, ală cărui fan am fost mereu, iar tot ce s-a întâmplat pe platoul de filmare a fost grozav.” El a adăugat: „A fost, de asemenea, plăcut să lucrez cu actrița Yura pentru a doua oară. Actorii și echipa din acst proiect sunt atât de drăguți, așa că mi-a plăcut și mi-am dorit să merg pe platourile de filmare în fiecare zi.”

Foto: Mydramalist

Yura (din trupa kpop feminină Girl’s Day) o va juca pe iubita lui Jang Shin Yu, Yoon Na Yeon. Vorbind despre dramă, actrița a dezvăluit: „Acesta este un proiect de care m-am îndrăgostit imediat ce am citit scenariul și sunt fericită că lucrez cu un grup atât de grozav de oameni”. Ea a concluzionat: „Am muncit din greu pentru a crea o portretizare convingătoare a lui Na Yeon și sper că ceea ce am simțit despre dramă și personaj va fi transmis spectatorilor într-un modalitatea potrivită. Vă mulțumim pentru interes și dragoste.

Foto Soompi

De curând au fost lansate și posterele oficiale pentru această dramă. Trebuie să recunoaștem că arată de-a dreptul minunat, o combinație între stilul modern și trimiteri în timp, poate eventual la o viață anterioară pe care poate cei doi protagoniști au avut-o, prin inserarea desenelor în stil tradițional coreean. Așa arată cele doua postere lansate până acum.

Foto: Soompi
Foto: Soompi

Echipa de producție a spus: „Narațiunea influențată de destin și relația specială dintre Lee Hong Jo și Jang Shin Yu, care sunt împletite prin cartea sigilată, este chiar foarte interesantă. [Telespectatorii] nu vor putea să nu se atașeze de dragostea dulce și răcoritoare și de de necontrolat în procesul de rezolvare a misteriosului blestem. De asemenea, vă rugăm să așteptați cu nerăbdare chimia dintre personaje, care este completată de experți unici în actorie.”

În concluzie, producătorii au mai împărtășit: „‘Destined With You’ este o poveste de dragoste bazată pe realitate pe fundalul unei fantezii asemănătoare folclorului și este o producție interesantă, cu răcoritoare, emoție dulce și mister palpitant. Vă rugăm să anticipați chimia romantică dintre Jo Bo Ah și Rowoon, care și-au dezvoltat cu atenție cele două personaje cu narațiuni speciale.”

Vă mai spun doar că această dramă va avea premiera programată pe 23 august.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.