image-6

Jisoo din BLACKPINK și actorul Ahn Bo Hyun sunt într-o relație 

Iată că a venit momentul să aflăm despre un nou cuplu din industria coreeană de divertisment. Surprizaaaaa, surpriză cântăreața Jisoo (BLACKPINK) și actorul Ahn Bo Hyun se află într-o relație.

Foto: Allkpop

Desigur că primii care a făcut dezvăluirea au fost publicația Dispatch, care pe 3 august a hotărât să facă publice poze cu cei doi de la întâlnirile lor la casa lui Jisoo. În exclusivitate, Dispatch susține că Jisoo și Ahn Bo Hyun au petrecut frecvent timp la casa lui Jisoo din Yongsan ori de câte ori Jisoo se întorcea în Coreea.

Iată cum au fost surprinși cei doi.

Foto: Soompi
Foto: Soompi
Foto: Soompi

Cu siguranță că această veste ne-a luat prin surprindere și toată lumea aștepta să vadă dacă ea se va confirma sau nu. În mod și mai surprinzător, chiar în aceeași zi, a venit un răspuns din partea agenției lui Jisoo. Un reprezentant al YG Entertainment a declarat următoarele: „Jisoo și Ahn Bo Hyun au început să se cunoască și au sentimente bune unul față de celălalt. Am aprecia dacă i-ați susține cu căldură”.

Și din partea agenției lui Ahn Bo Hyun, FN Entertainment, a apărut o declarație similară.

Născut în 1988, actorul Ahn Bo Hyun are 35 de ani. Jisoo este cu 7 ani mai tânără, are la 28 de ani, fiind născuă în 1995. Ceea ce mi s-a părut drăguț este că ambele vedete au debutat în 2016, mai cu seamă Ahn Bo Hyun în filmul „Hiya” și Jisoo pe scena muzicală cu trupa BLACKPINK.

Dar oare cum s-au cunoscut cei doi ?

Pentru că agențiile nu au oferit mai multe detalii despre relația celor doi, fanii sunt de părere că ei s-ar fi cunoscut la vreun eveniment special din industrie, sau poate chiar prin intermediul unui prieten comun. Totuși vestea că cei doi sunt un cuplu, a fost primită cu entuziasm și bucurie de fani, ei mergând rapid la ultimele postari ale lui Jisoo de pe Instagram să ii scrie mesaje cu felicitări, iar subiectul acesta a fost unul principal și pe Twitter, unde în ziua de 3 august a fost în trending numele lui Jisoo. La fel au făcut fanii și cu Ahn Bo Hyun care a fost luat cu asalt pe Instagram de mesaje de la fani.

Jisoo este singurul membru al trupei BLACKPINK care a confirmat că are o relație.

Vestea că este într-o relație a venit în timp ce trupa sa, BLACKPINK își continuă turneul mondial numit “Born Pink” și urmează să susțină pe 26 august, un concert pe Stadionul Dodger din Los Angeles. Jisoo și colegele ei de trupă, Jennie, Rosé și Lisa, au vizitat și California la începutul acestui an pentru a cânta la renumit festival Coachella, unde au intrat în “istorie” ca primul grup K-pop și primul grup de fete care a fost capul de afiș al festivalului de muzical.

Și noi îi felicităm și le urăm multe bucurii!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.