maxresdefault (1)

Un criminal misterios execută oameni în numele justiției în cea mai nouă dramă “The Killing Vote”

Iată că suntem în luna august, ultima luna de vară și dacă cumva nu știați ce drame să mai urmăriți în aceste zile, am o propunere pentru voi. A venit momentul să vorbim despre viitoarea dramă pe care postul coreean SBS se pregătește să o lanseze. Protagoniștii ei sunt actorii Park Hae Jin, Lim Ji Yeon și Park Sung Woong și mă refer desigur la “The Killing Vote”, o dramă care promite să ne țină în suspans în timp ce propune câteva subiecte destul de sensibile.

Foto: Han Cinema

Având la bază popularul webtoon cu același nume, „The Killing Vote” este o dramă care va aborda subiecte mai altfel și anume întrebări dificile despre care este adevăratul sens al justiției. Drama se va concentra în jurul unei figuri misterioase cunoscute sub numele de „Dog Mask/Mască de câine” care începe să promoveze un vot la nivel național pentru pedeapsa cu moartea împotriva criminalilor vicioși care reușesc cu îndemânare să scape de sancțiunile legii pentru faptele lor. Dacă peste 50% dintre cetățeni votează pentru a executa un infractor, Dog Mask efectuează o execuție nesancționată în numele justiției.

Actorul Park Hae Jin va juca rolul lui Kim Moo Chan, un lider al unei echipe de investigații la o agenție de poliție provincială, în timp ce Lim Ji Yeon va avea rolul lui Joo Hyun, un locotenent care lucrează pentru Biroul de Securitate Cibernetică al Agenției Metropolitane de Poliție din Seul. Park Sung Woong îi va da viață lui Kwon Suk Joo, un deținut respectat care s-a predat după ce a ucis personal vinovatul care și-a agresat sexual fiica în vârstă de opt ani.

Producătorii acestei drame au dezvăluit posterul oficial la ei, în care îi puteam vedea pe cei 3 protagoniști, care se pare că vor stabili o alianță tensionată în mijlocul încercărilor poliției de a vâna personajul numit Dog Mask. Îi vedem astfel pe cei trei cum privesc cu expresii serioase, iar pe poster apare în mod amenințător mesajul: „Execuția a început deja”.

Foto: Posterul oficial al dramei /Soompi

Trebuie să zic că eu abia așteptam să îl mai vedem pe Park Hae Jin într-un astfel de rol. Despre motivația pe care a avut-o atunci când a acceptat acest proiect, actorul a mărturisit „Mi-a plăcut foarte mult webtoon-ul original. Conceptul s-a simțit, de asemenea, proaspăt. Mai presus de toate, procesul prin care drama dezvăluie premisa „The Killing Vote” a fost foarte interesant.” Despre cum ar trebui să se raporteze spectactorii la personajul său, Park Hae Jin a mai zis – „Cred că vă veți distra mai mult urmărind drama dacă acordați o atenție deosebită confruntării lui cu Kwon Suk Joo [rolul interpretat de Park Sung Woong], momentele în care îl puteți vedea la serviciu ca ofițer de poliție, dar și momentele în care puteți să vedeți cu claritate adevărata natură a lui Kim Moo Chan.”

Despre alegerea actorilor și cum a fost la filmări, producătorii „The Killing Vote” au spus: „Prin abilitățile lor remarcabile de actorie și prezența lor, Park Hae Jin, Park Sung Woong și Lim Ji Yeon cresc masiv calitatea dramei noastre. Toți cei trei actori au turnat tot ce aveau în dramă și în personajele lor respective, în timp ce se gândeau cu pasiune la modul în care să-și joace rolurile cât mai bine. A avea acești trei actori [în distribuția noastră] este echivalentul cu a avea o mie de trupe de partea noastră. Vă rugăm să arătați mult interes și să umăriți cu nerabdare „The Killing Vote”, un thriller foarte special pe care acești trei actori l-au adus la viață.”

Vă invit acum să aruncați o privire atentă la acest filmuleț.

Sper că am reușit să vă fac curioși și veți acordat o mică șansă aceste noi producții. Eu una abia aștept premiera care va avea loc pe 10 august.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.