IMG_0435

Baekhyun din EXO confirmă lansarea propriei companii + lămurește zvonurile

Baekhyun a comunicat cu fanii în legătură cu zvonurile recente printr-o transmisiune live pe Instagram.
Pe 8 august, Baekhyun a intrat pe Instagramul personal pentru a ține o transmisiune live și a făcut clarificări cu privire la zvonurile care circulă online.

Legat de disputa sa recent rezolvată cu SM Entertainment cu privire la contractul său exclusiv, Baekhyun s-a destăinuit: “Sincer, am fost întotdeauna curios în legătură cu soluționarea și cu aspectele legate de contracte. În acest timp, ne-am confruntat cu diverse situații din cauza absenței lui Lee Soo Man, și cred că asta m-a făcut mai curios.”
El a continuat: “Mi-a venit gândul că vreau să verific personal, deoarece în timpul celor doi ani în care am fost în serviciul militar, am lucrat din greu la lecțiile de canto, am dat multe opinii după incheierea serviciului militar cu privire la modul în care putem lansa un album pentru fanii noștri care au așteptat mult și mi-am luat timp personal pentru mine, așa că ceea ce s-a întâmplat atunci a fost ca un trăsnet din senin.”
Mai mult, Baekhyun a prezentat noua sa companie One Signature. El a împărtășit: “Este o companie pe care am înființat-o împreună cu prietenul meu Kasper la gândul că am vrut să ajutam la formarea multor coregrafi și dansatori buni. Încă nu s-a concretizat, dar mă documentez mult și încerc diferite lucruri pentru a avea rezultate bune cu un scop bun.” El a menționat: “Compania va ieși cu un alt nume care nu este One Signature”.

În ceea ce privește zvonurile conform cărora, înainte de a-și înființa compania, a primit un împrumut de 13 miliarde de woni (aproximativ 9,9 milioane de dolari) și s-a mutat într-o vilă din cartierul Hannam deținută de președintele “C”, Baekhyun a împărtășit: “Am luat un împrumut. Plătesc toate împrumuturile. Nu am o relație nepotrivită cu președintele “C””.
În ceea ce privește motivul pentru care nu a lansat un nou album solo, Baekhyun a explicat că a vrut să exploreze mai mult domeniul producției în aceste zile. El a elaborat: “Motivul pentru care nu lansez un album nu este pentru că mi-am pierdut mentalitatea inițială, ci pentru că eu cred că aceasta este o perioadă foarte importantă din viața mea”, spunând că a vrut să se pregătească mai temeinic înainte de a lansa un nou album.
În cele din urmă, Baekhyun a împărtășit: “Îmi pare rău că i-am făcut pe fani să treacă prin momente dificile”, adăugând că nu mai poate fi îngăduitor față de cei care răspândesc zvonuri care nu au fost verificate și că SM Entertainment sprijină pozitiv și noua sa aventură. El a concluzionat: “Mă gândesc la această companie ca la o companie pe care am făcut-o împreună cu fanii. Sper că sinceritatea mea a fost transmisă măcar puțin”.

Sursa: Soompi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.