lee-junho

Lee JunHo din 2PM ajunge la 5 milioane de urmăritori pe Instagram

Actorul „King the Land” Lee JunHo crește din ce în ce mai mult în popularitate și a atins recent un nou record pe Instagram!

Idolul și actorul Lee JunHo, care și-a dovedit curajul ca artist în mai multe domenii, înregistrează o creștere a popularității globale. Acest lucru se datorează succesului ultimei sale drame K-Drame „King The Land”, care a urcat rapid în rândurile ca una dintre cele mai bune comedii romantice K-Drame din toate timpurile. De fapt, nu ar fi o exagerare să spunem că Lee JunHo este unul dintre cei mai tari și mai interesanți actori din industria divertismentului coreean în acest moment, cu atât mai mult pentru că „King The Land” s-a încheiat cu cel mai înalt rating – 13,8%.

Lee JunHo joacă rolul principal al lui Gu Won în dramă, un moștenitor charismatic de chaebol care se îndrăgostește irevocabil de Cheon SaRang (interpretat de YoonA de la Girls’ Generation). Fanii leșină în stânga și în dreapta pentru personajul său, cu atât mai mult pentru că el este personajul unui spectator romantic.

Nu este, așadar, o surpriză că, în timp ce K-Drama era difuzată, Lee JunHo a ajuns la 5 milioane de urmăritori pe Instagram, pe măsură ce tot mai mulți telespectatori s-au transformat în fani care vor să fie la curent cu viața actorului.

Cu această etapă, Lee JunHo a intrat în clasamentul nostru al celor mai urmăriți actori coreeni pe Instagram. Este de așteptat ca numărul de adepți săi să crească și mai mult în zilele următoare.

Dacă nu îl urmărești încă pe Lee JunHo pe Instagram, pierzi unele dintre cele mai visătoare fotografii cu materialul iubitului, imagini adorabile din culise, ședințe foto și multe altele. Îl poți urmări pe Lee JunHo pe Instagram aici – @le2jh.

Între timp, lui Lee JunHo i s-a oferit rolul principal în viitoarea dramă de acțiune „Unwritten Law”.

Îl urmărești pe Lee JunHo pe Instagram? Spune-ne în secțiunea de comentarii de mai jos!




There are 2 comments

Add yours
  1. wikis.ro

    Lee JunHo si-a dovedit talentul si curajul sau de artist in “King the Land”, castigand tot mai multi fani incantati de povestea lui. Cu ajutorul Instagram-ului, fanii lui pot ramane in contact si sunt incantati ca informatiile despre cariera sa si viata sa personala sunt in sfarsit la dispozitie. Este o placere si o onoare sa urmarim si sa facem parte din aceasta calatorie si suntem entuziasmati de ceea ce mai are de oferit Lee JunHo in viitor.


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.