20230912032131_Ji-Sung-Jeon-Mi-Do-2.jpg

Ji Sung și Jeon Mi Do – pregătiri pentru o nouă dramă thriller

Ji Sung și Jeon Mi Do ar putea juca împreună într-o nouă dramă!

Pe 12 septembrie, paginile media au raportat că Ji Sung și Jeon Mi Do vor juca în noua dramă SBS „Connection” (titlu literal).

Ca răspuns la rapoarte, agenția SURPASS Entertainment a lui Ji Sung și agenția lui Jeon Mi Do BISTUS Entertainment au spus în mod similar că actorii își revizuiesc ofertele de a juca în viitoarea dramă SBS „Connection”.

„Connection” este o dramă thriller de investigare a criminalității care înfățișează o prietenie distorsionată în timp ce urmărește decesul unui prieten din liceu care a murit lăsând în urmă cinci miliarde de woni (aproximativ 3,7 milioane de dolari) în asigurări. Regizorul Lee Tae Gon și scriitorul Lee Hyun, care au lucrat anterior împreună pentru „Diary of a Prosecutor” de la JTBC, se vor reuni din nou.

Anterior, Ji Sung a câștigat Marele Premiu pentru „Innocent Defendant” de la SBS în 2017. Doi ani mai târziu, Ji Sung s-a întors la SBS prin „Doctor John”, care a obținut un rating de 12,3% de spectatori la nivel național, evidențiind abilitățile sale de actorie de neegalat.

Jeon Mi Do a debutat ca actriță muzicală prin „Mr. Mouse” în 2006 și de atunci a jucat în diverse piese de teatru și musicaluri. După ce și-a făcut debutul pe micul ecran, făcând o apariție specială în „Mama” de la tvN, Jeon Mi Do a impresionat prin rolul ei – Chae Song Hwa – din seria „Hospital Playlist”.

„Conection” se pregătește cu scopul de a avea premiera în prima jumătate a anului 2024. Fii atent pentru mai multe actualizări!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.