04

Shin Min Ah și Kim Young Dae au fost confirmați într-o comedie romantică savuroasă!

Shin Min Ah și Kim Young Dae vor acționa ca un cuplu fals căsătorit într-o nouă dramă!

Pe 13 septembrie, TVING a confirmat faptul că actorii Shin Min Ah și Kim Young Dae vor fi protagoniștii viitoarei drame „Because I Want No Loss” (titlu literal), relatează soompi.com.

Scrisă de scriitoarea Kim Hye Young, cunoscută pentru seria „Her Private Life”, „Because I Want No Loss” este o dramă rom-com care spune povestea dintre o femeie care își falsifică căsătoria pentru că nu vrea să suporte nicio pierdere în viață și un bărbat care devine falsul ei soț pentru că nu vrea să-i provoace niciun rău.

Shin Min Ah va juca rolul lui Son Hae Young, care urăște să piardă bani indiferent când, unde și cu cine. Lucruile se complică însă atunci când aceasta riscă să piardă o promovare în cadrul compania pentru care lucrează, așa că plănuiește o căsătorie falsă.

De cealaltă parte, Kim Young Dae îl va interpreta pe Kim Ji Wook, un lucrător de noapte cu jumătate de normă la un magazin, care este numit ofițer civil de poliție și care este, totodată, cunoscut drept un om drept în cartier. El primește o propunere destul de neașteptată de la Son Hae Young, un client cu care se simte deosebit de incompatibil, și acceptă, astfel să joace rolul unui mire fals – totul ca un nou job part-time. Anterior, Lee Jong Won a fost în discuții pentru acest rol, însă cel mai probabil l-a refuzat.

Referitor la acest serial, echipa de producție a remarcat: „‘Because I Want No Loss’ este o comedie romantică de care [spectatorii] se pot bucura fără să se gândească prea mult pentru prima dată după mult timp, în mijlocul inundațiilor de diferite tipuri (aluzie la situația dificilă prin care au trecut sud-coreenii în ultimele luni – n.r.).”

„Because I Want No Loss” va fi lansat anul viitor. Rămâneţi aproape pentru noi informații!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.