PANTHERE-FIG-MEN_4x5_300DPI

Kim Taehyung – solo & performanța live “Blue”

V (Kim Taehyung) a lansat videoclipul piesei “Blue”, având tematica și cadrul membrului BTS în alb-negru, în timp ce el căuta cu nerăbdare pe cineva într-un complex de apartamente fără niciun rezultat. Nerăbdarea din videoclip a ocupat un loc din spate în spectacolul live al lui V a piesei „Blue” de vineri (15 septembrie) pentru NPOP de la Naver, filtrul alb-negru fiind îmbinat cu scena.

Cadrul scenic îl prezintă pe V purtând un aspect similar cu cel din videoclipul „Blue”, constând dintr-o jachetă de piele neagră, pantaloni din piele neagră asorți și un tricou alb clasic. Solistul BTS urcă pe scenă solo, cu fum alb care curge pe podea în jurul lui și designul constă în redarea perfectă a înfățișării cioburilor de sticlă.

Noua interpretare a lui V, „Blue”, vine pe fondul sosirii setului Tiny Desk Korea al lui V, unde a interpretat o serie de piese de la Layover pe 14 septembrie. Performanța sa – câteva scurte trei piese – a inclus piese de album „Love Me Again”, „ Slow Dancing” și „For Us”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.