jungkook-bts-seven

Al doilea single “3D” – Jungkook of BTS

Membrul BTS Jungkook va lansa cel de-al doilea single, „3D (feat. Jack Harlow)” pe 29 septembrie.

La Festivalului Global Citizen 2023 din Central Park din New York, pe 24 septembrie, Jungkook și-a încheiat spectacolul cu un videoclip teaser al viitorului său single.

Fiind primul artist solo coreean care a fost titularul festivalului, videoclipul său de 10 secunde i-a lăsat pe fani să aștepte cu nerăbdare lansarea completă.

Noua piesă „3D” este o piesă pop R&B care se adâncește în complexitatea iubirii neîmpărtășite prin trasarea analogiilor cu relațiile multidimensionale. Piesa include și o colaborare cu rapperul Jack Harlow.

După debutul său solo de succes – „Seven” – din iulie, Jungkook a atins repere remarcabile, asigurându-și primul loc în topul Billboard Hot 100 și ocupând locul al treilea în topurile oficiale din Marea Britanie.

„Fanii vor putea asista la evoluția lui Jungkook ca artist solo de la „Seven””, a declarat agenția sa BigHit Music într-un comunicat.

Cu doar două luni între aceste lansări, revenirea rapidă a lui Jungkook pe scena muzicală evidențiază influența sa în creștere în industrie, ca membru al BTS și ca artist solo.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.