F7KoXdSaoAAHVaz

Jungkook lansează noul single, „3D”, inspirat de muzica de la începutul anilor 2000

Jungkook știe exact cum vrea să te vadă, sau așa susține în „3D”, cel de-al doilea single al său solo, alături de Jack Harlow, scrie rollingstone.com. Membrul BTS a prezentat melodia, al cărei pre-refren îl găsește cântând „I wanna see it in motion, in 3D”, vineri, împreună cu un videoclip care îl prezintă în toate dimensiunile cunoscute.

Într-un mesaj către fanii lui Jungkook de pe WeVerse, compania Big Hit Music a descris melodia ca, „o piesă pop R&B cu expresii inteligente ale sentimentelor față de o persoană de neatins din perspectiva primei, a doua și a treia dimensiuni”. De asemenea, a promis „o latură și mai matură” a vedetei pop și că Harlow va „adaugă gust” melodiei.

Într-un interviu pentru consequence.net, Jungkook povestește cum a ales ca „3D” să fie următorul lui single: „Am primit o mulțime de cântece pe care să le ascult, dar nu mi-a plăcut nici unul dintre ele până când am dat de aceasta. În momentul în care l-am auzit, l-am ales în mod natural.”

Cei doi artiști nu au putut lucra împreună la înregistrarea propriu-zisă a piesei din cauza programelor încărcate, însă s-au întâlnit pe platoul de filmare al videoclipului muzical. „Mi-a plăcut energia lui. A fost cu adevărat grozav,” mărturisește Jungkook. „Doar pentru a îți împărtăși un episod interesant, există o scenă în videoclip în care jucăm șah, așa că am învățat să joc pentru prima dată chiar acolo. Și știi ce? Am jucat cu Jack și am câștigat!”

Când este întrebat care dintre colegii săi de grup au ascultat „3D” în momentul conversației noastre, el se înroșește, întinzându-și mâna pentru a-și atinge vârfurile urechilor roșii. „SUGA și RM”, spune el. Întreb ce părere au despre cântec, iar el se topește în masă, îngropându-și fața în brațe într-o angoasă teatrală, melodramatică. „Au spus că sunt o adevărată vedetă pop”, geme el.

„Pe vremea când eram trainee, am ascultat o mulțime de cântece pentru a ne pregăti munca. Atunci când am început să lucrez la această melodie, am simțit că ar putea atrage cu adevărat oamenii care cunosc muzica de la începutul anilor 2000. Există un sentiment de nostalgie. Dar am simțit, de asemenea, că ar putea atrage și tinerii prin senzația sa sofisticată, iar genul ăsta de direcție mi s-a părut potrivit. De asemenea, am acordat o atenție deosebită pronunției, simțului versurilor și conținutului general, astfel încât să pot aduce acel sentiment la viață,” precizează Jungkook pentru consequence.net.
Cât despre viitorul său ca artist, Jungkook mărturisește: „Ceea ce vreau să fac este să testez cât de departe pot merge cu vocea și capacitățile mele. Cât de departe pot merge complet pe cont propriu? De asemenea, vreau să încerc multe genuri diferite și este important să nu fiu fixat pe niciun gen anume. Vreau doar să fiu deschis, așa că atunci când lucrez la o melodie, mă concentrez pe acel moment. Poveștile cântecelor pot atrage o mulțime de oameni și pot fi identificate cu diferite variații ale acestora.”

“3D” a fost lansat simultan alături de o variantă “Alternate”, în care apare doar Jungkook, fără Jack Harlow.

În iulie, Jungkook a lansat „Seven”, alături de Latto, prima sa melodie ca artist solo, în afara BTS. Single-ul a fost un succes imediat, ajungând numărul unu în topul Billboard Hot 100.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.