20231123063450_PMY2-1

Park Min Young se pregătește cu rigurozitate pentru rolul ei de pacient cu cancer într-o nouă k-drama

Următoarea dramă de luni-marți a tvN „Marry My Husband” (titlu literal) a dezvăluit primele fotografii din Park Min Young!

Bazat pe un roman web al autoarei Sung So Jak, „Marry My Husband” spune povestea de răzbunare a lui Kang Ji Won (Park Min Young), care este martoră la cea mai bună prietenă a ei Jung Soo Min (Song Ha Yoon) și la soțul ei Park Min Hwan (Lee Yi Kyung) are o aventură și este ucisă de Park Min Hwan. Kang Ji Won călătorește înapoi cu 10 ani în trecut și caută răzbunare cu Yoo Ji Hyeok (Na In Woo), șeful unui departament care lucrează la aceeași companie ca ea.

Park Min Young va prelua rolul lui Kang Ji Won, o femeie care este foarte familiarizată cu a avea răbdare cu ceilalți. Ea își trăiește toată viața doar suportând totul acasă și la serviciu, dar ceea ce o așteaptă pe Kang Ji Won la sfârșitul zilei este că soțul ei are o aventură cu cea mai bună prietenă a ei. Pentru a înrăutăți lucrurile, Kang Ji Won este diagnosticat cu cancer.

Fotografiile proaspăt lansate o surprind pe Kang Ji Won în halatul și căciula ei de pacient. Tenul ei palid sugerează că viața lui Kang Ji Won se prăbușește din cauza luptei sale cu o viață obositoare și cancer.

Echipa de producție a remarcat: „Park Min Young nu a cruțat niciun efort în multe feluri pentru a portretiza în mod realist rolul unui pacient cu cancer. Toți cei de pe platou au fost surprinși. Vibrațiile în continuă schimbare ale lui Kang Ji Won înainte și după renașterea ei vor fi descrise într-un mod genial, așa că vă rugăm să arătați mult interes.”

„Marry My Husband” va avea premiera pe 1 ianuarie 2024. Rămâneți pe fază!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.