youth-drama-actors

Trailer “Begins Youth” – BTS Universe

Drama Universului BTS Începe trailerul pentru tineret OUT: Seo Ji Hoon încearcă cu disperare să-și salveze prietenii

BTS Universe (BU) este o poveste fictivă, originală, bazată pe videoclipuri muzicale interconectate și scurtmetraje ale trupei BTS produse de HYBE și BigHit Music. Cunoscută mai întâi ca Seria Hwa Yang Yeon Hwa (HYYH) sau Seria The Most Beautiful Moment in Life, numele și logo-ul oficial „BTS Universe” au fost lansate în 2017.

Povestea s-a extins la alte surse media, precum cărți, un webtoon și romane vizuale. Un viitor serial dramă live-action intitulat „Begins Youth” este cel mai recent update al seriei care va aduce la viață povestea BTS Universe.

Drama BTS Universe – Begings Youth: Caracterele dezvăluite

Pe 26 noiembrie, a fost lansat trailerul pentru Begins Youth, care este inspirat din povestea fictivă a lui BTS. Trailerul a oferit o perspectivă asupra poveștii și a modului în care va arăta drama. 

Trailerul oferă o privire asupra vieții lui Kim Hwan, care este fiul unui politician. El este mereu în lumina reflectoarelor și încearcă să-și facă propria viață separată de cea a tatălui său. Se transferă la o nouă școală unde întâlnește alți șase elevi și dezvoltă o prietenie cu ei. Cein este acuzat că și-a ucis propria mamă și este abuzat de anumiți oameni. Hosu, luminos și cu un caracter pozitiv, a fost abandonat de mama sa într-un parc de distracții când era copil. Împreună cu prietenii lui, își găsește un loc. Dogeon provine dintr-un mediu sărac. Viața l-a făcut pesimist și a renunțat la speranțe și vise. Bântuit de trecutul său, Haru adăpostește un secret care îl mănâncă de viu încet din interior. Jooan are un tată abuziv care a apelat la alcool după ce mama sa l-a părăsit. Familia sa distrusă este cauza nefericirii sale. Jeha este un copil cu probleme care este controlat de părinții săi și are nevoie disperată de ajutor. Depinde de Kim Hwan să încerce să-și salveze prietenii.

Seo Ji Hoon preia rolul lui Kim Hwan, care în Universul BTS este personajul lui Kim Seok Jin. Ro Jong Hyun îl joacă pe Cein (Min Yoon Gi sau SUGA), Ahn Jo Ho îl joacă pe Hosu (Jung Ho Seok sau J-Hope), Seo Young Joo îl joacă pe Dogeon (Kim Nam Joon sau RM), Kim Yoon Woo îl joacă pe Haru (Park Jimin) , Jung Woo Jin îl joacă pe Jooan (Kim Tae Hyung sau V) și Jeon Jin Seo îl joacă pe Jeha (Jeon Jungkook).




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.