Untitled

Lee Jong Suk se alătură lui Go Min Si în discuțiile pentru o nouă dramă romantică a regizorului  „Descendants Of The Sun”

Lee Jong Suk ar putea juca alături de Go Min Si într-o nouă dramă romantică!

Pe 21 noiembrie, reprezentanţii lui Lee Jong Suk au declarat că actorul a primit o ofertă de a juca rolul principal masculin în noua dramă „My Relationship That I Also Oppose” (titlu literal) și evaluează pozitiv oferta, scrie Soompi.

„My Relationship That I Also Oppose” este o dramă romantică foarte așteptată, regizată de Lee Eung Bok, cunoscut pentru seriale de succes precum „Descendants of the Sun”, „Guardian: The Lonely and Great God” (cunoscut și sub numele de „Goblin”). , “Domnul. Sunshine”, „Sweet Home” și „Jirisan”. Scenariul este scris de Kim Eun, care a scris şi „Something in the Rain”.

Drama tratează următorul subiect: dacă o reuniune cu un fost reprezintă o continuare a unei relații familiare sau începutul unei relații necunoscute. Cu accent pe tema reaprinderii primei iubiri, drama este gata să atingă coarda sensibilă a spectatorilor.

La începutul lunii septembrie, agențiile lui Go Min Si și Choi Hyun Wook au confirmat că cei doi sunt în discuții pentru dramă. Cu toate acestea, până în octombrie, agenția lui Choi Hyun Wook a spus că, din păcate, a trebuit să refuze oferta din cauza conflictelor legate de orarul actorului.

Lee Jong Suk este în prezent în discuții pentru a prelua rolul personajului principal masculin Kim Tae Kyung, un personaj instinctiv, cu capul pe umeri și cinstit. Între timp, Go Min Si este în discuții pentru rolul personajului principal feminin Hong Je Bi. În special, Go Min Si a mai lucrat cu regizorul Lee Eung Bok în serialele „Sweet Home” și „Jirisan”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.