c64ae6e8987706faf382db546af36e39

Membrii EXO rămân împreună în ciuda contractelor solo, comunică SM

SM Entertainment a confirmat luni că toți cei opt membri ai grupului său de băieți K-pop EXO vor rămâne ca grup, în ciuda faptului că trei dintre ei au semnat contracte solo cu o casă independentă.

„Toți cei opt membri vor continua să cânte împreună ca EXO”, a spus SM într-un comunicat. „Nu numai că vor prezenta muzică și performanță nouă, dar vor interacționa și cu fanii prin diverse evenimente, inclusiv o întâlnire programată pentru aprilie.”

Mai devreme, Chen, Baekhyun și Xiumin și-au anunțat decizia de a-și continua cariera solo sub I&B100, o etichetă indie înființată de Baekhyun în iunie.

Trio-ul va rămâne însă sub conducerea SM pentru activitățile lor ca EXO, a spus noua agenție într-un comunicat de presă.

Toți membrii EXO, cu excepția cântărețului-actor D.O. și-au reînnoit contactele cu SM în decembrie 2022. D.O., care își folosește numele adevărat Do Kyung-soo pentru cariera sa de actor, a părăsit puterea K-pop pentru a fi reprezentat de o mică agenție de talente.

„Contractele reînnoite cu membrii rămân valabile și suntem în discuții constante cu D.O., al cărui contract de exclusivitate a expirat, pentru viitoarele sale programe, întrucât a acceptat să continue să evolueze ca EXO”, a spus SM. „În ceea ce privește Chen, Baekhyun și Xiumin, am convenit cu ei în temeiul contractelor menționate mai sus că își pot continua în mod independent cariera solo”.

Trio-ul s-a angajat anterior într-o dispută contractuală cu agenția înainte de revenirea grupului în iunie. Cu toate acestea, au ajuns la o înțelegere amiabilă, hotărând să rămână cu SM și EXO.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.