20231229011725_Park-Shin-Hye-Kim-Jae-Young

Park Shin Hye și Kim Jae Young au confirmat că vor juca într-o nouă drama romantică de fantezie

Este oficial: Park Shin Hye și Kim Jae Young vor juca în viitoarea dramă „The Judge from Hell” (traducere literală)!

Pe 29 decembrie, SBS a anunțat că Park Shin Hye și Kim Jae Young au fost confirmați ca protagonisti ai viitoarei drame romantice fantastice „The Judge from Hell”.

Park Shin Hye va juca rolul lui Kang Bit Na, un demon din iad care a intrat în corpul unui judecător. Judecătoarea Kang Bit Na este binecuvântată cu frumusețe și un fundal de elită, dar adevărata ei identitate este un demon care a venit din iad într-o misiune: trebuie să-i pedepsească pe cei care nu simt nicio remuşcare, în ciuda faptului că este responsabil pentru moartea altor oameni și pentru datoria ei. este să-i trimiți în iad ucigându-i.

Între timp, Kim Jae Young va juca rolul lui Han Da On, un detectiv cu suflet cald din unitatea de crime violente. Nu numai că este grijuliu și blând, dar este și un polițist ascuțit și perceptiv, cu puteri excepționale de observație. În ciuda faptului că este atât de cald încât poate topi chiar inima unui demon, Han Da On ascunde în secret o rană emoțională dureroasă despre care nimeni altcineva nu știe.

„The Judge from Hell” este în prezent programată să aibă premiera în 2024.

Ești încântat să-i vezi pe Park Shin Hye și Kim Jae Young în această nouă dramă?




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.