Screenshot-2024-01-15-at-16.15.55

Coreea 3-1 la meciul împotriva Bahrain | Asian Cup

Coreea de Sud a câștigat împotriva Bahrain cu 3-1 la deschiderea Cupei Asiei din Grupa E, grație dublei lui Lee Kang-in în repriza a doua, pe stadionul Jassim Bin Hamad, luni.

Cu scorul la 1-1 după golurile lui Hwang In-Beom și al lui Abdullah Al-Hashsash din Bahrain, Lee de la Paris St Germain a reluat stilul cu două lovituri letale care i-au făcut pe fanii sud-coreeni de la mica arenă cu o capacitate de 15.000 de oameni să se bucure. 

O întâlnire stop-start a avut o mulțime de faulturi în prima repriză și, deși nu a existat răutate în provocări, Coreea de Sud a avut trei jucători pe cartonașe galbene în prima jumătate de oră – inclusiv fundașul central Kim Min-Jae.

„Știam că nu va fi ușor să jucăm cu Bahrain, s-a dovedit a fi nepotrivit cu o serie de cartonașe galbene astăzi”, a declarat jurnaliștilor antrenorul Coreei de Sud, Juergen Klinsmann.

„A fost un joc dificil și a avut multe de-a face cu arbitrul chinez (Ning Ma) care a dat prea multe cartonașe galbene devreme. De aceea l-am scos pe Min-Jae, pentru că dacă făceau un fault ușor, el era eliminat. “

“A fost un meci greu, așa cum ne așteptam. Bahrain, evident, s-a pregătit foarte bine și a fost greu să-i înfrângem, mai ales când am urcat cu 1-0”, a declarat Son.

“Evident că trebuie să facem mai bine. Dar cred că cel mai important lucru este că am câștigat jocul.”




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.