GEi1K3Qa0AAFYKt

IU și V din BTS spun o poveste de dragoste dramatică în videoclipul cinematic al piesei „Love Wins All”

În videoclipul pentru „Love Wins All”, IU și V interpretează supraviețuitorii unei lumi post-apocaliptice în care oamenii sunt vânați de cuburi plutitoare ciudate. Cuplul caută refugiu într-un mall abandonat, unde găsesc o cameră video veche care are capacitatea de a îi lăsa să vadă lumea de parcă nu ar fi fost niciodată invadată, scrie NME.

Îndrăgostiții își petrec ziua evadând din realitatea lor, luând o cină romantică, făcând fotografii de nuntă și ținând o petrecere. Dar în curând, fantezia lor este spulberată când sunt găsiți de unul dintre acele cuburi, camera video surprinzând ultimele lor momente împreună.

Cântecul îți dă o senzație melancolică pe tot parcursul lui, cu versuri precum „Dragul meu, dragule, universul meu, m-ai lua cu tine? Într-un loc în care nu pot visa cu imaginația mea săracă.”

Vocea dulce a lui IU este elevată de clapele pianului, făcând din „Love Wins All” un cântec aproape solemn. Elementele vizuale adaugă sunetului o notă încântătoare, care are deja un impact atât de profund. IU începe cu o voce blândă în timp ce ne face cunoștință cu lumea înainte de a lua un ton înalt, anunțându-și teama de finalul inevitabil, scrie India Today.

Imediat după ce a apărut videoclipul, fanii au început să analizeze fiecare secvență și să creeze tot felul de teorii, care mai de care mai interesante și fascinante. Explicațiile sunt nenumărate, pline de simbolistică și diverse exemplificări, dar am ales doar două exemple pe care să le împărtășesc pentru că sunt cele mai comune și, consider eu, cele mai aproape de adevăr..

1. Cubul portretizează mass-media/reflectă imaginea lor de celebrități

O persoană scrie că acest cub reprezintă știrile, rețelele sociale, statutul de celebritate/idol, presiunea societății care te atacă dacă nu ești perfect, dacă nu te bucuri de viață și nu arăți acest lucru.

Camera video este obiectivul pentru sufletele lor. Așa se văd atunci când nu sunt urmăriți de ceea ce simbolizează Cubul. Momente fericite, fără imperfecțiuni, ca și cum ai vdea totul printr-un un filtru al iubirii.

Din păcate, Cubul câștigă. Așa cum se întâmplă foarte des în viața reală.

Titlul “Love Wins All” este un mesaj de speranță. Poate, dacă ne uităm prin lentila sufletului nostru, dacă ne uităm prin IUBIRE, vom CÂȘTIGA, mai scrie această persoană.

SURSA:

2. IU și V portetizează persoane cu dizabilități, deseori marginalizate

Recunosc că această teorie mi s-a părut cea mai emoționantă și cea mai realistă dintre toate. La acest lucru m-am dus și eu cu gândul imediat cu am văzut videoclipul.

În videoclip, ambii au o anumită dizabilitate. IU este surdo-mută, iar Taehyung este orb, nu vede cu un ochi. Astfel, atingerea devine cel mai important simț, atingerea devine atât de importantă nu doar ca limbaj de dragoste, ci ca modalitate de a comunica și de a se asigura că celălalt este acolo.

SURSA:

Această teorie pare a fi cea mai plauzibilă și pentru că în videoclip o putem vedea clar pe IU că folosește limbajul semnelor atunci când comunică cu Taehyung.

Videoclipul a fost regizat de cunoscutul regizor al filmului „Concrete Utopia”, Um Tae Hwa.

Data lansării albumului lui IU nu a fost încă anunțată. Totuși, ea va începe un turneu mondial în martie. Totodată, V își îndeplinește în prezent serviciul militar obligatoriu. S-a înrolat în decembrie 2023 și se va întoarce în iunie 2025.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.