IMG_0488

Song Joong Ki este în discuții pentru o nouă dramă scrisă de scenaristul “Run On”



Song Joong Ki ar putea reveni în curând pe micul ecran!
Pe 18 ianuarie, OSEN a raportat că Song Joong Ki va juca în noua dramă “MY YOUTH” (titlu provizoriu), pe care agenția sa o produce în prezent.
Ca răspuns la aceste informații, agenția lui Song Joong Ki, HighZium Studio, a transmis: “Song Joong Ki a primit o ofertă de a juca în noua dramă “MY YOUTH” și analizează oferta”.

My Youth” este un nou serial scris de Park Si-hyun, scenarista dramei “Run On” de la JTBC.
Song Joong-ki a apărut ultima dată la televiziune în decembrie 2022, jucând rolul lui Jin Do-jun în serialul ‘Reborn Rich’ de la JTBC, care s-a încheiat în decembrie 2022. În plus, el a atras atenția pentru participarea sa în filmul ‘Hopeless’, lansat în octombrie anul trecut, film care a fost difuzat si in cadrul Festivalului de Film de la Cannes.
Între timp, Song Joong-ki și-a anunțat căsătoria cu actrița britanică Kate Louise Saunders în luna ianuarie a anului trecut, împreună cu vestea sarcinii sale. Ulterior, el a împărtășit vestea fericită a nașterii fiului lor în luna iunie a aceluiași an.


Dacă Song Joong Ki va accepta oferta, aceasta va fi prima sa dramă nouă de când el și soția sa au avut primul lor copil.
Rămâneți cu noi pentru mai multe informatii!

sursa: soompi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.