image-8

Lee Seung Gi și Lee Da In au devenit părinți

La început de an avem vești bune. Se pare că în aceste zile, actorii Lee Seung Gi și Lee Da In au devenit părinți.

Vă aduc aminte că pe 1 noiembrie 2023 cuplul a hotărât să facă publică vestea că așteaptă un copil, fără să spună exact cât de avansată era sarcina.

Foto: Soompi

Ei bine, pe 6 februarie, un reprezentant al agenției lui Lee Seung Gi a lansat o declarație în care a dat fericita veste. Iată ce au zis:

Bună ziua. Aici este Human Made.

Dorim să împărtășim vestea fericită în privința cuplului Lee Seung Gi și Lee Da In. Mai exact, actrița a născut o fiică în după-amiaza zilei de 5 februarie. Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși, iar tatăl Lee Seung Gi a transmis vestea că este recunoscător și fericit că o viață prețioasă s-a născut cu bine (în siguranță).
Vă rugăm să aratăți dragoste și sprijin vostru călduros cuplului Lee Seung Gi și Lee Da In care de acum are un nou membru al familiei.
Vă mulțumim!
Foto: Koreaboo

Vă aduc aminte că cei doi au decis să își facă publică relația pentru prima dată în mai 2021.Mai apoi pe data de 7 aprilie 2023, Lee Seung Gi (în vârstă de 37 de ani) și Lee Da In (în vârstă de 31 de ani) s-au căsătorit printr-o ceremonie privată la care au fost prezenți multe vedete, prieteni și colegii celor doi. Acesta este primul copil al cuplului și probabil cei doi sunt foarte emoționați.

Am tot căutat să văd dacă au pus poze pe undeva, dar nu am găsit nimic, ceea ce înseamnă cu au decis să păstreze în privat acest fericit eveniment. Noi le dorim sănătate și o viață fericită și de acum în colo.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.