sddefault

K-drama ‘Queen of Tears’ – Kim Ji Won & Kim Soo Hyun

Queen of Tears urmărește povestea de dragoste a lui Hong Hae In (Kim Ji Won), moștenitoarea magazinelor Queens Group, și a lui Baek Hyun Woo (Kim Soo Hyun), fiul șefului Yongduri și supranumit „prințul supermarketului”. La trei ani de la căsnicie, ei se confruntă cu o criză care îi obligă să-și reaprindă dragostea.

Cu un șir de drame de succes, Kim Soo Hyun a devenit sinonim cu personaje captivante. Portretul lui Hyun Woo, directorul juridic al Queens Group, depășește aparițiile de suprafață. Hyun Woo este un bărbat care pare impecabil în exterior, dar se confruntă cu provocările interioare. El navighează în dinamica complicată a căsătoriei sale cu Hong Hae In, CEO-ul cu limba ascuțită și cinic de la Queens Department Store, și familia ei chaebol.

În distribuție se alătură Park Sung Hoon în rolul expertului în investiții Yoon Eun Sung. Kwak Dong Yeon îl joacă pe fratele mai mic al eroinei, Hong Soo Chul, iar Lee Joo Bin în rolul soției Cheon Da Hye. Este scris de Park Ji Eun, care a scris Crash Landing on You and My Love from the Star.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.