AFR20240208003200884_01_i_P4

Lisa din BLACKPINK își lansează propria companie – LLOUD

După un an care a inclus mișcări solo majore, cum ar fi prezentarea în single-ul „Shoong!” al legendei coreene Taeyang, o rezidență la faimosul cabaret Crazy Horse din Paris și o mulțime de noi Guinness World Records pe numele ei, inclusiv primul record solo al K-pop ajuns la 1 miliard de streamuri pe Spotify, Lisa este gata să facă anul acesta și mai tare – sau, ar trebui să spunem, LLOUD-er.

Pe 8 februarie, Lisa a postat pentru cei 100 de milioane de urmăritori pe Instagram cu un cont numit LLOUD, @wearelloudd, și a declarat-o „o platformă pentru a-mi prezenta viziunea în muzică și divertisment”, alături de o nouă fotografie uimitoare. Lisa le-a cerut fanilor „să se alăture în această călătorie incitantă pentru a trece împreună de noi granițe”.

Lisa a distribuit, de asemenea, un link către site-ul LLOUD, care includea conturile sale oficiale de socializare pe Facebook, Twitter, Instagram, YouTube și TikTok, precum și următoarea declarație a viziunii:

THE FUSION OF SOUND & INNOVATION

“La LLOUD, pasiunea noastră drept companie de management al artiștilor este să creăm experiențe care îmbină genurile muzicale și conectează generațiile. Diversitatea noastră constă în inovație și angajamentul față de autenticitate. Nu doar să depășim granițele, dar să le redefinim, creând muzică de top și care sfidează genurile.”




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.