Untitled

Lisa, din Blackpink, în distribuţia celui de-al treilea sezon al seriei ”The White Lotus”

Lisa, una dintre membrele grupului de K-pop Blackpink, se va alătura distribuţiei celui de-al treilea sezon al serialului “The White Lotus”, a cărui acţiune se petrece în ţara sa natală, Thailanda, a anunţat marţi HBO, transmit AFP preluată de Agerpres, dar și Variety.

Filmările pentru noul sezon al serialului american de succes urmează să înceapă luna aceasta la Bangkok, precum şi pe insulele turistice Phuket şi Ko Samui.

Lisa, pe numele complet Lalisa Manobal, va juca în serial alături de starul hollywoodian Scott Glenn, a anunţat Max, serviciul de streaming al HBO, într-un mesaj publicat pe contul său de pe reţeaua socială X.

Tânăra de 26 de ani este, fără îndoială, cea mai cunoscută vedetă thailandeză din regat şi din lume, cu peste 100 de milioane de urmăritori pe Instagram, mega-concerte şi campanii de publicitate pentru mai multe branduri de lux.

“The White Lotus”, o satiră usturătoare despre ipocrizia bogaţilor, se bucură de succes atât în rândul publicului, cât şi al criticilor. Producţia a fost recompensată în special cu premiul Emmy pentru cea mai bună actriţă în rol secundar într-un serial dramă pentru Jennifer Coolidge.

Plasat în Sicilia, cel de-al doilea sezon al serialului ar fi condus la o creştere a numărului de căutări de sejururi pe insula din sudul Italiei, un fenomen la care speră şi oficialii thailandezi din domeniul turismului.

La începutul acestei luni, HBO a anunţat că a anulat prezenţa unui actor sârb în această serie de succes, după ce Ucraina l-a acuzat pe Milos Bikovic că este un susţinător al războiului declanşat de preşedintele rus Vladimir Putin, mai notează AFP.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.