sursa-the-economic-times

Jungkook din BTS, considerat „Michael Jackson al secolului 21”, de un antrenor vocal de renume al Coreei de Sud

Renumita profesoară de canto din Coreea, Park Sun Joo, a făcut o comparație îndrăzneață într-un interviu recent care îl plasează pe Jungkook din BTS în același tărâm cu legendarul Michael Jackson, scrie Koreaboo. Cunoscută pentru experiența ei în pregătirea vocală și o ureche muzicală aparte, comparația lui Park nu este una care trebuie trecută cu vederea.

Ea a descris cel mai recent album solo al lui Jungkook, GOLDEN, ca amintindu-i de un „Michael Jackson evoluat în secolul 21”, subliniind nu numai abilitățile sale vocale excepționale, ci și prezența și influența sa fără egal pe scena muzicală globală.

Această comparație se bazează pe mai mulți factori care îl aliniază pe  Jungkook alături de Regele Pop. În primul rând, ambii artiști au demonstrat un nivel extraordinar de talent încă de la o vârstă fragedă, captivând publicul din întreaga lume cu gama lor vocală, performanțe dinamice și personalități carismatice. Michael Jackson, cunoscut pentru muzica sa inovatoare și pentru mișcările de dans fascinante, a fost o figură de inspirație pentru nenumărați artiști, inclusiv Jungkook, care și-a exprimat adesea admirația pentru munca lui Jackson.

Am fost uimită de cel mai recent album solo al lui Jungkook. Mi s-a părut că aș vedea un Michael Jackson evoluat în secolul 21.

— Park Sun Joo

Asemănările se extind dincolo de talentele lor muzicale. Atât Jackson, cât și Jungkook au un impact profund asupra generațiilor lor respective, remodelând peisajul industriei muzicale și stabilind noi standarde pentru arta spectacolului. Abilitatea lui Jungkook de a îmbina genurile, împreună cu abordarea sa inovatoare a muzicii și a performanței, oglindește cariera lui Jackson, care a fost marcată de evoluție continuă și de o înclinație pentru depășirea limitelor creative.

Iar Park nu este prima care i-a pus pe cei doi artiști în același cerc. Comparațiile anterioare dintre Jungkook și Michael s-au concentrat pe abilitățile lor de dans, dar și pe capacitatea lor de a transmite emoții prin muzică, dedicarea lor pentru arta lor și rolurile lor ca icoane culturale.

Fanii și criticii deopotrivă au remarcat versatilitatea lui Jungkook ca interpret, dedicarea lui pentru a-și perfecționa forma de artă și influența sa asupra scenei muzicale globale, făcând paralele cu statutul legendar al lui Jackson.

Mai mult, performanțele lui Jungkook, adesea caracterizate prin energia, precizia și profunzimea emoțională, reflectă esența a ceea ce a făcut din Michael Jackson un fenomen global. De la atenția sa meticuloasă la detalii în rutinele de dans până la performanța sa vocală, care variază de la note înalte puternice la melodii tandre, Jungkook întruchipează spiritul de inovație și excelență pentru care era cunoscut Michael Jackson.

Pe măsură ce lumea continuă să urmărească evoluția lui Jungkook ca artist, este clar că moștenirea lui – la fel ca cea a lui Michael Jackson – va fi amintită generațiilor viitoare.




There are 2 comments

Add yours
  1. cardrecenzii.ro

    Sunt de acord cu comparatia indrazneata facuta de profesoara de canto Park Sun Joo, care plaseaza pe Jungkook din BTS in acelasi taram cu legendarul Michael Jackson. Golden, ultimul sau album solo, demonstreaza nu doar talentul sau vocal exceptional, dar si prezenta si impactul sau imens in scena muzicala globala. Asemenea lui Michael Jackson, Jungkook a reusit sa impresioneze publicul inca de la o varsta frageda, cu abilitatile sale muzicale si performantele carismatice si pline de energie. Ei doi impartasesc si calitati precum inovatia, versatilitatea si dedicarea pentru a-si perfectiona arta. Sunt convinsa ca mostenirea lui Jungkook va fi la fel de puternica si inspirationala ca a lui Michael Jackson, si va fi amintita de generatiile viitoare.

  2. cardrecenziigoogle.ro

    Mi se pare fascinanta comparatia facuta de Park Sun Joo intre Jungkook si Michael Jackson. Este uimitor sa vezi cum doua talente muzicale remarcabile, precum cei doi artisti, pot fi asemanati din punct de vedere al abilitatilor lor si impactului pe care-l au avut asupra industriei muzicale. Este o onoare sa vezi cum Jungkook este recunoscut si laudat de un expert in domeniu ca fiind un talent deosebit, la fel ca legendarul Michael Jackson. Asteptam cu nerabdare sa vedem cum se va dezvolta si mai mult cariera lui Jungkook si sunt sigura ca mostenirea sa va fi una remarcabila, asa cum a fost si cea a lui Michael Jackson.


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.