20240221074802_kim-nam-joo-cha-eun-woo1

Cha Eun Woo, Kim Nam Joo și alții apar pe posterele „Wonderful World”

„Wonderful World” de la MBC a dezvăluit mai multe postere înainte de premiera dramei!

„Wonderful World” este un thriller emoționant despre Eun Soo Hyun (Kim Nam Joo), o femeie care caută să se răzbune după pierderea tragică a fiului ei. Când vinovata reușește să se sustragă la pedeapsă prin sistemul juridic, ea decide să facă dreptate singură. Cha Eun Woo de la ASTRO va juca rolul lui Kwon Sun Yool, care duce o viață grea după ce a abandonat facultatea de medicină, până când se încurcă în mod neașteptat cu Eun Soo Hyun.

Înainte de premiera dramei, „Wonderful World” a lansat un poster de grup, precum și postere individuale.

Kim Nam Joo o interpretează pe Eun Soo Hyun, un profesor de psihologie de succes a cărui viață durează 180 de ani după ce a intervenit pentru a-l opri personal pe ucigașul fiului ei. Afișul ei, care surprinde privirea disperată și periculoasă a unei mame, spune: „Nu mă voi lăsa niciodată. Nu.” Afișul transmite dragostea maternă a lui Eun Soo Hyun în timp ce stârnește curiozitatea cu privire la ceea ce s-a întâmplat în ziua în care a avut loc tragedia.

Cha Eun Woo îl interpretează pe Kwon Sun Yool, un tânăr misterios care alege personal o viață dificilă după ce a pierdut totul într-o zi. În cele din urmă, se împletește cu Eun Soo Hyun, care are o rană similară cu el. Afișând privirea lui rebelă, posterul lui Kwon Sun Yool spune: „Cum arăt? Arăt de parcă trăiesc bine?”

Kim Kang Woo va prelua rolul lui Kang Soo Ho, soțul lui Eun Soo Hyun și un reporter capabil devenit prezentator de știri. Este o figură care își menține ferm locul în ciuda poveștii sale tragice de familie. Textul „O persoană care nu mai are nimic de pierdut nu are de ce să se teamă”, de pe posterul lui Kang Soo Ho, evidențiază carisma sa puternică în mijlocul unui vârtej de evenimente.

Im Se Mi îl interpretează pe Han Yu Ri, CEO-ul de succes al unui magazin de tip boutique care este apropiat ca surorile cu Eun Soo Hyun. Textul, „Cum am ajuns să cunosc pe cineva ca Unnie (Eun Soo Hyun) în viața mea?” subliniază în continuare relația ei apropiată cu Eun Soo Hyun. Spectatorii sunt curioși să afle cum s-au apropiat cei doi și ce secrete se ascund în spatele expresiei lui Han Yu Ri.

Mai mult, posterul grupului înfățișează cele patru personaje principale, fiecare privind în direcții diferite, sporind atmosfera misterioasă a dramei viitoare. Alături de titlul dramei, care pare să fie pătată de lacrimi, textul „Într-un moment, totul s-a prăbușit”, ridică întrebări despre incidentul care a avut loc și care a dat startul totul.

„Wonderful World” va avea premiera pe 1 martie, la ora 21:50 KST. Vezi aici un teaser-ul povestii:




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.