karina

Karina din trupa aespa și actorul Lee Jae-wook formează un cuplu

Karina din trupa k-pop aespa și actorul Lee Jae-wook sunt într-o relație, au confirmat marți, 27 februarie, agențiile lor de management.

Foto: Yonhap

Mai exact, la începutul zilei, publicația coreeană de divertisment renumită pentru dezvăluirile lor picante, Dispatch a declarat că cei doi au fost văzuți împreună atât la Seul, cât și la Milano. Ambii au participat la prezentarea colecției toamnă-iarnă a casei de modă de lux Prada, în Italia, pe data de 14 ianuarie, potrivit KoreaTimes.

În articolul Dispatch se spune că prima data cei doi s-au cunoscut la show-ul de modă al casei Prada din luna ianuarie și de atunci au început să se întâlnească. Ei au aflat că cei doi se întâlnesc în mod normal în cartierul în care stă Lee Jae-wook și au fost surprinși într-o noapte când se plimbau.

Foto: Soompi
Foto: Soompi
Foto: Soompi

Se pare că surse apropiate cuplului susțin că pentru Karina și actorul Lee Jae-wook a fost „dragoste la prima vedere” atunci când s-au cunoscut.

După ce vestea a început să se răspândească agențiile celor doi s-au văzut nevoite să iasă cu declarații oficiale. Ca răspuns la zvonuri, agenția Karinei, SM Entertainment, a spus că cei doi „tocmai au început să se cunoască”, confirmând în acest fel că, în mod real, cei doi se întâlnesc.

Apoi, agenția lui Lee Jae-wook, C-JeS Studio, le-a solicitat fanilor să-i susțină relația. Mai exact, au spus: „Întrucât actorul Lee se află în mijlocul filmării unei drame și este vorba despre viața sa privată, vă cerem să aratăți respect și sprijinul vostru cald pentru cei doi”.

Cum era de așteptat relația dintre idolul k-pop de top și renumitul actor a atras atenția fanilor foarte mult. Începând de marți după-amiază, site-ul agenției lui Lee Jae-Wook este inaccesibil din cauza traficului intens.

Karina, în vârstă de 23 de ani, a debutat ca membră a grupului de fete aespa în anul 2020. Grupul format din patru membri este cel mai bine cunoscut pentru piesele sale „Next Level” (2021) și „Savage” (2021) și pentru universul său fictiv unic (care include eul virtual a membrilor- ca un nou concept de abordare ]n muzica kpop).

Despre Lee Jae-wook ar trebui să știți că este actor și model și are 25 de ani. Și-a făcut debutul în actorie cu thriller-ul SF „Memories of the Alhambra” în anul 2018 și a devenit faimos cu drama de genul fantastic „Alchemy of Souls” (2022). Noul său serial „The Impossible Heir” va fi lansat prin intermediul Disney+ la sfârșitul acestei luni.

Noi le dorim să fie fericiți și așteptăm mai multe vești despre ei.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.