Untitled

„Exhuma” atinge cel mai mare succes de box-office din Coreea din 2024. Pelicula depășește 2 milioane de spectatori

Noul film sud-coreean „Exhuma”, care a avut premiera în cinematografe pe 16 februarie, se bucură de un succes uriaș în țara natală!

„Exhuma” se încadrează la categoria mister ocult, filmul având în centru povestea a doi exorciști (interpretați de Kim Go Eun și Lee Do Hyun), un reprezentant al unui serviciu funerar (Yoo Hae Jin) și un maestru feng shui (Choi Min Sik) care mută morminte misterioase în schimbul unei sume importante de bani.

Pe 26 februarie, Consiliul de Film din Coreea a anunțat că „Exhuma” a depășit oficial 2 milioane de spectatori cu o zi înainte (25 februarie – n.r.), ceea ce înseamnă că filmului i-au trebuit doar patru zile pentru a atinge piatra de hotar.

Mai exact, până la ora 7 a.m. KST pe 26 februarie, filmul de succes a adunat deja un total impresionant de 2.299.706 de spectatori după ce s-a aflat în fruntea box office-ului coreean timp de patru zile consecutive.

Nu numai că „Exhuma” a continuat să ocupe primul loc în boxoffice-ul coreean din acest an, dar a și reușit uimitoarea ispravă de a înregistra aproape 2 milioane de spectatori (1.963.564, mai exact) într-un singur weekend (23-25 ​​februarie).

Felicitări distribuției și echipajului „Exhuma”!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.