image-2

Actorul Song Kang se pregătește să se înroleze în armată.A fost anunțată dată oficială

Am aflat de curând vestea că actorul Song Kang se pregătește de înrolarea în armată. Înainte să aflăm și noi exact când va fi înrolarea lui, actorul a decis să își ia o pauză o bine meritată într-o locație pitorească. El s-a bucurat de câteva zile libere într-o locație de la mare și a postat ulterior poze pe rețelele de socializare, mai exact pe contul lui de Instagram.

Sursa: Song Kang -Instagram

După ce a terminat cu succes ultimul său proiect, drama “My Demon“, Song Kang a simțit nevoia să ia această pauza.

Despre acest ultim proiect, el a ținut să spună câteva lucruri fanilor.

Song Kang și-a transmis ultimele gânduri, exprimând în acest fel recunoștință și prețuind toate momentele de la filmarea dramei „My Demon”. „Timpul a trecut, iar acum „My Demon” s-a încheiat. La fel ca în toate proiectele mele, am filmat „My Demon” și am creat amintiri fericite și sunt mereu recunoscător pentru dragostea primită. Sunt fericit și recunoscător pentru amintirile create în perioada lungă de aproximativ 7 luni. Voi prețui afecțiunea, sprijinul și interesul transmis de telespectatori și de fani (producției și ai lui). Sper să vă amintiți și să iubiți mult timp de acum în colo drama „My Demon”. Mulțumesc!” a declarat el împărtășindu-și sentimentele afectuoase.

Foto: Allkpop

Acum a venit momentul să spun și când se va înrola în armată. Pe data de 29 februarie, agenția actorului, Namoo Actors, a hotărât să spună public în cadrul unei declarații. Iată cum sună ea:

Buna ziua, aici este Namoo Actors

Dorim să ne exprimăm profundă recunoștință fanilor care arată întotdeauna dragoste pentru actorul Song Kang, iar aceasta este o notificare cu privire la înrolarea lui Song Kang.
Song Kang se va înrola ca soldat în cadrul serviciului activ al Armatei [Republicii Coreea] marți, 2 aprilie.
Vă anunțam că nu se va organiza vreun eveniment oficial când va intra în centrul de formare al recruților și se va înscrie în privat pentru a preveni accidentele din motive siguranță din cauza aglomerației la fața locului, așa că vă rugăm să înțelegeți situația.
Vă solicităm să vă aratați dragostea caldă și sprijinul vostru pentru ca Song Kang să se poată întoarce sănătos și cu o maturitate mai mare după ce și-a îndeplinit cu sârguință serviciul militar obligatoriu.
Vă mulțumim!
Foto: Soompi

Ii dorim lui Song Kang un parcurs cât mai bun și în armată și să se întoarcă cu bine.




There is 1 comment

Add yours
  1. Escorte365

    Ma bucur ca actorul Song Kang a decis sa isi ia o pauza bine meritata dupa terminarea cu succes a proiectului sau recent, drama “My Demon”. Este important sa ne oprim din cand in cand si sa ne bucuram de momente de relaxare si liniste, mai ales dupa o perioada indelungata de munca asidua. Felul in care a transmis gandurile sale catre fani, exprimandu-si recunostinta si apreciere pentru dragostea lor, demonstreaza cat de modest si dedicat este Song Kang fata de fanii sai si cat de recunoscator este pentru amintirile create impreuna cu ei. Sunt sigura ca drama “My Demon” va ramane in inimile noastre si ca vom continua sa o iubim si sa o savuram mult timp de acum incolo. De asemenea, sunt mandra de decizia actorului de a face serviciul militar obligatoriu, demonstrand astfel responsabilitate si patriotism fata de tara sa.


Post a new comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.