kim-jaejoong

Kim Jaejoong și Gong Sung Ha, protagoniștii unui nou film horror

Venim cu vești despre un nou film care se află în pregătire. Zilele acestea s-a confirmat faptul că Kim Jaejoong (de la JYJ și Gong Sung Ha vor juca în viitorul film de groază ocult numit „Shrine” (titlul preliminar)!

„Shrine” prezintă povestea a trei studenți care dispar în timpul unei expediții la un altar abandonat din Kobe, Japonia, și cum un șaman și prietenul său de la facultate descoperă identitatea spiritului rău care are legătură cu studenții dispăruți.

Foto: Soompi

Trebuie să mai menționez faptul că „Shrine” va fi primul film coreean regizat de Kazuyoshi Kumakiri, un renumit regizor japonez al cărui film „658km, Yoko no Tabi” a câștigat trei premii (cel mai bun lungmetraj, cea mai bună actriță și cel mai bun scenariu) la cea de-a 25-a ediție a Festivalului de Film Internațional de la Shanghai. Regizorul Kumakiri a fost, de asemenea, invitat la a 73-a Festivalului Internațional de Film de la Berlin și la a 27-a Festival Internațional de Film Fantastic Bucheon pentru filmul său „#Manhole”.

Kim Jaejoong, cunoscut ca membru al legendarei trupei TVXQ și ca parte din trupa JYJ, a fost ales ca protagonist masculin al acestui film. El va juca rolul unui șaman blând și sofisticat care răspunde fără tragere de inimă la chemarea destinului și înființează un altar după absolvirea școlii de artă.

Actrița Gong Sung Ha va juca alături de Kim Jaejoong în rolul unui fost coleg de facultate care îi caută ajutorul pentru a rezolva evenimentele ciudate pe care le întâlnește. Gong Sung Ha, care a impresionat telespectatorii cu interpretarea sa din „Through the Darkness”, apare în prezent în drama „Doctor Slump” în rolul anestezistului Lee Hong Ra.

Pe final vă mai spun că filmul “Shrine” va începe filmările în martie, iar locația va fi Japonia.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.