weverse_1-275415308

Jungkook devine cel mai longeviv soloist K-pop în topul Billboard Hot 100, după PSY

Jungkook, din magistralul grup K-pop BTS a devenit cel mai longeviv artist solo K-pop din topul principal al single-urilor Billboard din S.U.A., după Psy, scrie Yohnap.

Potrivit celui mai recent top dezvăluit marți (ora S.U.A.), „Standing Next to You”, piesa cu care Jungkook și-a lansat albumul solo, “Golden”, a rămas în top timp de 18 săptămâni consecutive, a doua cea mai lungă serie pentru un soloist K-pop din istorie, după recordul lui Psy de 31 de săptămâni consecutive cu  „Gangnam Style” din 2012.

Săptămâna aceasta, vocalistul din BTS a urcat două locuri pentru a ajunge pe locul 85.

Colaborarea lui Jungkook cu cântărețul și compozitorul american Charlie Puth, „Left and Right”, s-a bucurat, de asemenea, de un succes semnificativ, menținându-se în top timp de 17 săptămâni consecutive în 2022.

Piesa de debut solo a lui Jungkook, „Seven”, a fost în top timp de 15 săptămâni la rând.

Totodată, Jungkook a ajuns și la 5 miliarde de redări pe Spotify, o premieră pentru un artist solo K-pop, potrivit Korean Herald.

El a realizat această reușită în 748 de zile de la deschiderea propriului cont pe platformă, stabilind un record pentru un act K-pop.

Recordul este condus de primul său single solo, „Seven (feat. Latto),” care a adunat 1,4 miliarde de streamuri.  Single-ul a strâns 1 miliard de redări în 108 zile, cel mai scurt timp din istoria platformei de streaming.

Între timp, videoclipul pentru „Standing Next to You” a depășit 100 de milioane de vizualizări pe YouTube săptămâna trecută. Toate videoclipurile muzicale pentru single-urile sale solo – „Seven”, „3D” – au atins această performanță.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.