photo-6-1710926800987924922307.png

Actorul Yoo Seung Ho – îți surprinde fanii cu fotografii de “nuntă” alături de actrița Choi Hee Jin. Fanii pot răsufla ușurați!

Recent, compania de management a actorului Yoo Seung Ho (30 de ani) – YG Entertainment – a postat brusc o serie de fotografii cu titlul „Cererea în căsătorie a lui Yoo Seung Ho” pe blogul oficial. Imediat, setul foto a stârnit o adevărată furtună pe rețelele de socializare, dând impresia că „fratele mai mic al națiunii” s-a căsătorit brusc. Chiar și internauții coreeni au fost supărați, afirmând că aceasta este o informație șocantă și… aproape au plâns când „tânărul” lor s-a căsătorit, scrie kpophit.com.

Cu toate acestea, fanele actorului sunt norocoase deoarece, în realitate, vorbim despre imagini ale liderului masculin Yoo Seung Ho participând la MV-ul pentru trupa de băieți DAY6 manageriată de JYP Entertainment, numit “Welcome To The Show”.

În MV, Yoo Seung Ho și actrița Choi Hee Jin au pus în scene momente romantice întruchipând un cuplu de îndrăgostiți. Fiecare cadru fericit cu nunta lui Yoo Seung Ho a făcut mass-media coreeană să transmită „inimilor frânte” ale fanilor: „Vizualul mirelui face inimile fanilor să fluture”, „De ce mă doare inima, deși știu că este doar un rol… Cred că cititorii care au ajuns în acest punct vor simți la fel”.

DAY6 și-a lansat oficial cel de-al 8-lea mini album “Fourever” pe 18 martie, cu piesa de titlu “Welcome To The Show”. După lansare, albumul a ajuns în fruntea topurilor. Toate melodiile de pe noul album au intrat în topul Melon’s Top 100.

Noua piesa “Welcome To The Show” este o serenadă pentru îndrăgostiți, dar conține și recunoștința trupei DAY6 față de comunitatea My Day (fandomul DAY6) – cei care așteaptă de mult acest cadou din partea trupei lor preferate. 

Imaginea DAY6 de promovare a piesei “Welcome To The Show”



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.