1

Actorul Lee Woo Ri, vocea din “Genshin Impact”, a murit la 24 de ani

Lee Woo Ri a murit tragic la vârsta de 24 de ani. Anunțul a fost făcut pe 15 martie, de actorul vocal Lee Dal Lae, care a dezvăluit pe Instagram că Lee Woo Ri a murit cu o zi înainte, potrivit soompi.com.

Deplângându-și tânărul coleg, Lee Dal Lae a scris: „Colegii actori vocali (ai lui Lee Woo Ri – n.r.) și celorlalți care l-au cunoscut le este greu să -și ascundă durerea din cauza veștii bruște și tragice a morții lui. În conformitate cu dorințele familiei îndoliate, împărtășesc ultimele informații despre defunct fanilor care l-au iubit și au avut grijă de el.”

Ea a adăugat: „Tuturor fanilor care îl iubesc pe actorul vocal Lee Woo Ri și își amintesc de prestația sa, vă rog să vă rugați împreună cu noi pentru ca colegul meu Woo Ri să se odihnească confortabil în pace veșnică”.

Lee Woo Ri și-a făcut debutul ca actor vocal pentru Tooniverse în 2021, la vârsta de 21 de ani, devenind cel mai tânăr actor vocal masculin acceptat vreodată de CJ ENM.

De-a lungul carierei sale de trei ani, a exprimat vocea unor personaje din seriale animate celebre precum „Case Closed” (“Marele detectiv Conan”), „Crayon Shin-Chan” și „The Haunted House”, împreună cu jocuri populare precum „Genshin Impact” și „Cookie Run: Kingdom”.

Transmitem și noi cele mai profunde condoleanțe prietenilor și familiei lui Lee Woo Ri în această perioadă dureroasă. Să se odihnească în pace!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.