Untitled

Actorul Kang Tae Oh a fost eliberat din armată și se află deja în discuții pentru un rol principal într-o dramă – “Potato Research Institute”

Actorul Kang Tae Oh și-a încheiat serviciul militar obligatoriu!

Pe 19 martie, Kang Tae Oh a fost eliberat din Armată, după încheierea serviciului său militar ca soldat în serviciu activ. Vestea eliberării sale vine după aproximativ un an și șase luni de la înrolarea sa, în septembrie 2022, transmite soompi.com.

Kang Tae Oh a împărtășit momentul cu fanii săi: „M-am înrolat după ce am primit multă dragoste de la toată lumea după ce am încheiat „Extraordinary Attorney Woo”. În acest timp, m-am confruntat cu trecerea de la vârsta de 20 de ani la 30 de ani (actorul se referă la schimbarea prefixului, născut fiind pe data de 20 iunie 1994 – n.r.) și a fost o perioadă semnificativă în care mi-am reparat obiceiurile proaste și am câștigat numai lucruri bune.”

El a continuat: „Voi munci pentru a impresiona cu proiecte grozave în viitor, așa că vă rog să-mi arătați multă anticipare și dragoste.”

În timpul serviciului său militar, Kang Tae Oh a citit cu responsabilitate memoriul la slujba comemorativă de anul trecut de la Hyeonchungil (Ziua Memorialului în Coreea de Sud) și a servit și ca instructor asistent pentru Centrul de Formare a Recruților.

Înainte de eliberare, agenția lui Kang Tae Oh, Man of Creation, a spus că actorul se află în discuții pozitive pentru a juca în viitoarea dramă „Potato Research Institute” (titlu literal), o comedie romantică a cărei acțiune este setată pe fundalul unui institut rural de cercetare a cartofilor. Kang Tae Oh este în discuții pentru rolul principalul masculin al acestei drame, un personaj binecuvântat cu un aspect perfect, dar care este, totodată, un intrus ce posedă și un farmec neașteptat.

Bine ai revenit, Kang Tae Oh!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.