Untitled

Vești bune pentru fanii BTS! Universal Music a încheiat un contract exclusiv cu HYBE, agenţia ce reprezintă trupa-fenomen K-pop

HYBE, agenţia care reprezintă formaţia de k-pop BTS, trupă emblematică a acestui gen muzical, a anunţat miercuri că a încheiat un contract de distribuţie exclusivă pe 10 ani cu gigantul american Universal Music Group (UMG), transmite AFP, preluată de Agerpres.

“Universal Music Group va dispune de exclusivitate pentru următorii 10 ani cu privire la distribuţia mondială a albumelor în format fizic dar şi a muzicii în format digital a trupelor reprezentate de HYBE”, a anunţat agenţia sud-coreeană.

Grupul Universal este numărul unu mondial în industria muzicală, iar din catalogul său fac parte nume precum Taylor Swift, Ariana Grande sau Justin Bieber. În acest context, media sud-coreeană speculează cu privire la o reluare a activităţii formaţiei BTS în 2025. Trupa BTS a anunţat în 2022 că va intra într-o pauză, în special din cauza obligaţiei membrilor săi de a-şi finaliza serviciul militar.

În septembrie HYBE a anunţat că cei şapte membri ai formaţiei BTS şi-au reînnoit contractele cu agenţia, fără a oferi alte detalii.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.