Untitled

Următoarea dramă de la tvN „Lovely Runner” a lansat un nou teaser! Descoperă-i pe Kim Hye Yoon și Byun Woo Seok într-o poveste romantică plină de emoție

Bazat pe un roman extrem de popular pe internet și care este scris de scriitorul Lee Si Eun („True Beauty”), „Lovely Runner” este o nouă dramă romantică sud-coreeană care folosește tema călătoriei în timp. La baza serialului, stă întrebarea: „Ce ai face dacă ai avea ocazia să-ți salvezi bias-ul suprem?”

Kim Hye Yoon joacă rolul lui Im Sol, o fană pasionată, devastată de moartea vedetei ei preferate Ryu Sun Jae (Byun Woo Seok), care se întoarce în timp pentru a-l salva.

Videoclipul teaser recent lansat începe cu Ryu Sun Jae fiind surprins când Im Sol se aruncă brusc în brațele lui. Ryu Sun Jae o întreabă: „De ce continui să plângi în timp ce te uiți la mine?”, dar îşi simte inima bătând în acelaşi timp.

Textul care spune: „Tu tot spui că mă vei proteja. Mă înnebunești”, prefigurează schimbarea sentimentelor lui Ryu Sun Jae față de Im Sol, care a apărut brusc în fața lui.

Vezi mai jos teaserul complet!




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.