Untitled

Hwang Jung Eum și Lee Joon descoperă adevăruri surprinzătoare în „Escape Of The Seven: Resurrection”

„Escape of the Seven: Resurrection” a dezvăluit noi fotografii înainte de premieră!

Iată că a venit timpul pentru sezonul 2 al dramei de succes din 2023 „Escape of the Seven”, care spunea povestea răzbunării unui bărbat care visa să devină regele unui castel construit pe informații false. „Escape of the Seven: Resurrection” va descrie contraatacul. Mai exact, serialul îi aduce în centrul atenției pe cei șapte oameni care s-au întors din iad, împotriva noului rău care merge mână-n mână cu Matthew Lee (Uhm Ki Joon), relatează Soompi.

Fotografiile recent lansate o surprind pe Geum Ra Hee (Hwang Jung Eum) uitându-se intens la laptopul ei, examinând hard disk-ul lui Matthew Lee, după ce l-a descoperit. Expresia ei reflectă atât îngrijorarea, cât și intriga, lăsând spectatorii dornici să descopere conținutul acestuia.

Următoarele fotografii îi înfățișează pe Matthew Lee și Min Do Hyuk (Lee Joon) la vila lui K. Cu o licărire misterioasă în ochi, Matthew Lee privește la un cuțit ascuțit pe care îl ține în mână, în timp ce Min Do Hyuk și Kang Ki Tak (Yoon Tae Young) cercetează informațiile de pe computer, expresiile lor uluite sugerând faptul că au făcut, la rândul lor, descoperiri șocante.

Echipa de producție a serialului a arătat: „În primul episod, Geum Ra Hee va suferi o schimbare bruscă la descoperirea unui adevăr neașteptat, în timp ce Min Do Hyuk pune bazele primelor sale planuri de a-l contracara pe Matthew Lee”. Aceștia au mai comentat: „Începând cu premiera, așteptați-vă la răsturnări de situație imprevizibile care vă vor captiva”.

„Escape of the Seven: Resurrection” va avea premiera astăzi, 29 martie, la ora 22:00 KST.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.