ryeowook

Ryeowook din Super Junior anunță căsătoria cu Ari, fostă membră Tahiti

Ryeowook se căsătorește!

Pe 29 martie, membrul Super Junior a intrat pe Instagram pentru a împărtăși vestea cu fanii printr-o scrisoare scrisă de mână.

Scrisoarea sună după cum urmează:

“Pentru ELF-ul nostru, a cărui existență este ca lumina albastră a stelelor.

Bună ziua. Acesta este Ryeowook de la Super Junior.
Am niște vești pe care am vrut să le împărtășesc direct cu ELF-ii noștri, cei mai prețioși prieteni ai mei, care îmi oferă mereu dragoste și sprijin din toată inima. Aceasta este o scrisoare scrisă cu speranța că sinceritatea mea este transmisă tuturor dintre voi.

Prima dată i-am întâlnit pe ELF la începutul iernii, la vârsta de 19 ani, pe 6 noiembrie 2005
Iar acum sunt Kim Ryeowook, în vârstă de 38 de ani, în al 20-lea an de la debut.
Fie atunci, fie acum, ELF-ii noștri au fost întotdeauna alături de noi. Cred că am devenit mai puternici, după ce am trăit împreună atât momente fericite, cât și triste.
Prin urmare, sunt nerăbdător să va transmit această veste.

De-a lungul timpului petrecut împreună, am dezvoltat în mod natural dorința de a deveni o familie cu ea.
Aceasta nu este o decizie bruscă, ci una la care am deliberat de mult timp și, după lungi discuții cu membrii și cu personalul agenției, am decis să fac nunta în această primăvară, la sfârșitul lunii mai.

Sunt întotdeauna recunoscătoare ELF care a sprijinit-o pe Kim Ryeowook, deși am fost imperfectă și neîndemânatică până acum.
Pe de altă parte, îmi cer scuze și față de cei dintre voi care ar putea fi surprinși de această veste.
Voi continua să muncesc din greu ca Ryeowook de la Super Junior și ca și cântăreț Ryeowook pentru toți cei care mă susțin să cânt alături de membrii și care vor să mă asculte totuși cântând.
De asemenea, aș dori să le mulțumesc membrilor noștri și personalului SM care au susținut decizia mea și mi-au dat putere.

ELF! Vremea este încă destul de rece. Îmbrăcați-vă întotdeauna călduros și aveți grijă să nu răciți. Sunt întotdeauna recunoscătoare și vă iubesc.”

Sursa: Soompi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.