gjqwfreamaafh0b

j-Hope din BTS a lansat albumul special “HOPE ON THE STREET VOL. 1”

Albumul lansat pe data de 29 martie face parte dintr-un nou proiect care documentează originile sale în „street dance”.

Continuarea albumului solo, „Jack in the Box”, arată că membrul cu poziție de lider de dans din BTS revine cu un sunet luminos, optimist și plin de inspirație din anii ’90, apropiat de energia din primul său mixtape solo, „Hope World”.

Proiectul vine însoțit și de o mini serie în stil documentar cu același nume, unde fiecăre episod corespunde titlului uneia dintre piesele de pe EP. Primele două episoade sunt disponibile momentan pentru difuzare pe Prime Video, scrie consequence.net.

Albumul este deschis de piesa „on the street (version solo)”, o reimaginare a colaborării sale din 2023 cu rapperul J. Cole. Cea de-a doua piesă, „i wonder…”, este cântată alături de colegul său de grup, Jungkook, și le permite ambilor membri să-și demonstreze talentul vocal într-un mod cât se poate de armonios. „i wonder…” este un cântec dedicat fanilor BTS.

Urmează o melodie plină de bucurie, groovy, „lock / unlock”, cu Benny Blanco și un solo excelent de chitară marca Nile Rodgers.

Și mai multe colaborări apar în celelalte trei melodii, cu Huh Yunjin din grupul de fete LE SSERAFIM împrumutându-și vocea într-un mix melodios pentru piesa “i don’t know.”

Lucrurile se încheie cu o interpretare a lui Jack in the Box „What if…” (mix dance cu JINBO the SuperFreak) și piesa cu care s-a lansat albumul, „NEURON” (în colaborare cu Gaeko și yoonmirae).

Deloc surprinzător, j-hope a participat la scrierea și producția de versuri pentru fiecare piesă de pe album.

j-hope și colegii săi din grupul BTS sunt toți în plină desfășurare a serviciului militar obligatoriu și, în timp ce vocalistul Jin mai are 75 de zile până la încheierea serviciului, j-hope nu este nici el prea în urmă cu numai 202 zile rămase.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.