1683818078-unnamed

INTERVIU | BABYMONSTER – un nou început

Anunțul recent că trupa de fete K-pop BABYMONSTER va face un debut oficial luni i-a lăsat nedumeriți pe mulți fani, deoarece ei credeau că grupul YG Entertainment și-a început deja cariera în noiembrie odată cu lansarea single-ului digital „Batter Up”.

Cu toate acestea, producătorul șef, Yang Hyun-suk, a clarificat într-un videoclip recent de pe YouTube că 1 aprilie va fi data debutului oficial al BABYMONSTER, întâmpinând-o pe membra care a revenit – Ahyeon. Tânăra de 16 ani, care este cunoscută pentru versatilitatea sa muzicală, nu s-a putut alătura echipei anul trecut din cauza problemelor de sănătate.

Acum, odată cu revenirea lui Ahyeon, BABYMONSTER a anunțat un nou început, lansând luni primul său mini-album „BABYMONS7ER”, cu piesa principală „Sheesh”.

„Am avut dificultăți psihice”, a spus Ahyeon, în timpul unui interviu media la sediul YG Entertainment din districtul Mapo, nordul Seulului, luni.

“M-am concentrat pe recuperare, așa că m-am antrenat acasă. Îmi doream să mă fac bine curând și să revin în echipa mea”.

Ea a adăugat că alte membre BABYMONSTER și fanii lor i-au ajutat starea în timpul pauzei.

„Am primit multă energie din cuvintele lor de sprijin”, a spus ea, exprimându-și părerea membrilor pentru absența ei.

„Dar alți șase membri – Rami, Rora, Pharita, Chiquita, Ruka și Asa – s-au descurcat atât de bine și m-au ajutat să mă calmez când tocmai mi-am reluat activitatea muzicală”, își amintește ea. „Vreau să profit de această ocazie pentru a le arăta aprecierea mea”.

Înainte de întoarcerea lui Ahyeon, BABYMONSTER a lansat două single-uri, „Batter Up” și „Stuck In The Middle”. Cu toate acestea, primul său mini-album va include noile interpretări ale acestor două melodii, acum complete cu vocea lui Ahyeon.

„Am simțit că acestor melodii realizate de doar șase dintre noi le lipseau ceva”, a spus Asa. “Dar odată cu alăturarea lui Ahyeon, am putea umple golul. Sper că fanii noștri ascultă mult noile versiuni.”

Rami a adăugat: „Sunt atât de fericit că Ahyeon s-a întors. Acum, că facem un debut oficial, vom începe o gamă variată de activități și vom prezenta diverse laturi ale noastre ca sept”.

BABYMONSTER marchează primul debut al grupului de fete YG Entertainment în șapte ani, după crearea BLACKPINK în 2016. De aceea este supranumit „surorile” pentru BLACKPINK – o onoare usriașă pentru fetele din BABYMONSTER.

„Am câștigat multă atenție datorită acelei porecle”, a spus Rami. „Suntem cu adevărat recunoscători”.

Lora a adăugat că membrii BLACKPINK – Jennie, Jisoo, Lisa și Rose – le-au oferit frecvent feedback cu privire la performanțele lor, sfătuindu-i să aibă o atitudine centrată pe public. Ahyeon, a cărei poreclă este „Little Jennie”, a spus că adesea se inspiră din membrele BLACKPINK.

„Lucrăm din greu pentru a călca pe urmele altor artiști seniori YG, care sunt celebrați pentru prezența lor pe scenă și priceperea muzicală”, a spus Asa. „De asemenea, ne străduim să arătăm ceva unic, al nostru”.

„Avem două trăsături diferite”, a remarcat ea. „Din moment ce membrii noștri sunt tineri, vrem să implementăm și un sentiment mai adolescentin (în muzica și performanța noastră).

BABYMONSTER iese în evidență și în peisajul K-pop, deoarece a ales să debuteze cu o melodie hip-hop puternică, pe fondul popularității predominante a muzicii ușor de ascultat. „Sheesh” este descrisă ca o piesă de dans hip-hop, cu melodii de pian în stil baroc și sunete de sintetizatoare, potrivit YG.

Abordarea sa unică pare să fi câștigat inimile oamenilor, videoclipul său muzical strângând peste 16 milioane de vizualizări pe YouTube de luni după-amiază.

„Obiectivul nostru în acest an este să creștem la nivel global”, a spus Rora. „În viitor, vrem să cântăm la Festivalul de muzică și arte din Coachella Valley – unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din SUA – și să prezentăm muzica noastră fanilor din întreaga lume”.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.