makeups

7 stiluri de machiaj distractive, făcute populare de idolii voștri preferați

Primăvara este deja aici, ceea ce înseamnă că în sfârșit a venit vremea caldă! Dacă v-ați săturat de stilul de machiaj de „fată rece” sau vreți doar o reîmprospătare în general, iată câteva dintre tendințele majore în domeniul machiajului din industria K-pop pe care le puteți recrea! Un nou anotimp, un nou tu!

Minnie din (G)I-DLE

Dunga de tuș este o modalitate excelentă de a vă alungi forma ochilor și de a scoate în evidență acel aspect de ochi de pisică, dar Minnie îi dă o nouă înfățișare cu această linie „transparentă” într-o culoare maro închis. Sunt multe de iubit la acest aspect, dar dunga de tuș colorată a fost la mare tendință în ultima vreme. Dacă sunteți foarte încrezătoare în abilitățile voastre, ar trebui să încercați și acest look „transparent”! Adaugă definiție fără a fi copleșitor.

Rei din IVE

Pudra de obraz roz este un aspect clasic pentru primăvară, dar Rei îi oferă un impuls suprem drăguț, așezând-o într-o poziție circulară chiar sub ochi. Combinat cu pielea curată, machiajul minim al ochilor și buzele nedefinite, fardul de obraz devine punctul central al aspectului. Arată exact ca o păpușă de porțelan!

Haerin din NewJeans

În timp ce pielea mată a fost populară în ultima vreme, Haerin demonstrează că pielea cu aspect sănătos și strălucitor va fi mereu în tendințe. Păstrând strălucirea în centrul feței și pudrând restul feței, toată atenția se îndreaptă direct către trăsăturile ei superbe. Asigurați-vă că v-ați făcut rutina de îngrijire a pielii cum trebuie pentru a obține acest aspect în mod corect!

Sakura din LE SSERAFIM

Fundițele și stilul cochet sunt o tendință majoră în ultima vreme, nu doar în K-pop. Sakura și-a dus aspectul la următorul nivel cu această dungă super detaliată sub sprânceană, inclusiv un ștras mic în centrul fundiței pentru a-i adăuga un plus look-ului. Dacă doriți să experimentați sau vă simțiți mai bine în ultimul timp, încercați acest aspect!

Jennie din BLACKPINK

În timp ce buzele roșii tind să fie clasice pentru machiajul de sărbători, Jennie ne învață cum să purtăm acest stil și primăvara! Cu margini ușor estompate și o strălucire ușoară, acest stil este puțin mai ușor de purtat în fiecare zi decât ar putea fi un aspect mat puternic. Un fard de obraz asortat și ochii machiași discret completează perfect look-ul!

Yeri din Red Velvet

Dacă nu vă place să depuneți prea mult efort când vine vorba de machiaj, aspectul lui Yeri ar putea fi perfect pentru voi. Fără rimel și cu buze „mânjite”, nu trebuie să fiți foarte atente sau detaliate pentru a face acest aspect să funcționeze. În plus, ați putea chiar să reutilizați fardul de obraz ca fard de pleoape monoton pentru a aduna totul într-un look minuat, cu efort minim.

Hikaru din Kep1er

Poate cea mai mare tendință în machiajul K-pop în acest moment este… sclipici, sclipici, peste tot! Dacă aveți un loc special în care să mergeți sau chiar adorați un glam bun de zi cu zi, Hikaru vă arată cum pietrele prețioase, sclipiciul și strălucirea fac orice să arate spectaculos. Ea poartă chiar și fard de pleoape albastru! Un alt mod cool de a vă asorta cu look-ul vostru pentru primăvară!

Sursa: Soompi




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.