Untitled

Nici n-au început bine că au și terminat! Karina de la aepsa și Lee Jae Wook s-au despărțit

Începutul acestui an a fost plin de confirmări ale unor relații între staruri sud-coreene și despărițiri. Nici nu le mai știu numărul, deși despre multe dintre ele am scris și noi pe site.

Cea mai recentă despărire de acest fel a fost confirmată chiar astăzi, 2 aprilie. Vorbim despre actorul și modelul Lee Jae Wook (The Impossible Heir, Death’s Game, Alchemy of Souls) și Karina de la aespa (에스파), care și-au anunțat sfârșitul relației.

Pe 2 aprilie, TenAsia a raportat că Karina și Lee Jae Wook și-au încheiat relația după cinci săptămâni de când au făcut publică relația lor.

Ca răspuns la raport, o sursă din agenția lui Lee Jae Wook C-JeS a confirmat: „Lee Jae Wook a decis despărțirea pentru a se concentra pe proiectul pe care îl filmează în prezent. Cei doi au decis să rămână colegi care se sprijină reciproc.” Ei au continuat: „Fiecare își va saluta [fanii] prin activități pe care le vor înteprinde de acum înainte. Vă rugăm să arătați mult interes și sprijin.”

De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, sursă de la SM Entertainment a confirmat ruptura dintre cei doi: „Este adevărat că s-au despărțit”.

Reamintim că, la începutul lunii februarie, Lee Jae Wook și Karina și-au confirmat relația.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.