1

Timp de 1 an și jumătate ne luăm la revedere de la Song Kang: actorul pleacă în armată. Mesaj emoționant pentru fanii săi

După membrii trupei BTS și actori de seamă, iată că un alt frumușel “ne părăsește” zilele astea. Mai exact,a sosit în cele din urmă ziua când actorul sud-coreean Song Kang intră în armată.

Starul popularului serial Netflix “Sweet Home” își începe serviciul militar obligatoriu astăzi, 2 aprilie, dar nu înainte de a-și lua rămas bun de la fanii săi.

În plus, fanii “Sweet Home” trebuie să știe încă de la bun început că îndeplinirea atribuțiilor conforme serviciului militar de către actorul în vârstă de 29 de ani nu va afecta lansarea celui de-al treilea sezon al serialului, care este de așteptat să apară pe ecrane în vara acestui an. Este însă trist de știut că actorul nu va fi disponibil pentru a începe lucrurile pentru Sweet Home sezonul 3.

Un mesaj de rămas-bun foarte emoționant: “În sfârșit plec”

Ieri, starul Sweet Home a scris o scrisoare emoționantă fanilor săi, în care le-a mulțumit pentru sprijinul neîntrerupt. El și-a exprimat, de asemenea, recunoștința față de fani pentru că au făcut ca perioada vârstei de 20 de ani să fie mai specială, cu multe amintiri frumoase împreună de la zile de naștere, întâlniri cu fanii și alte ocazii. Chiar dacă nu va fi cu ei o vreme, timpul va trece repede, spune Song Kang.

„Sper să vă reîntâlnesc cu o inimă recunoscătoare și sănătoasă. Când va veni timpul, să ne întâlnim cu fețe vesele”.

Actorul a adăugat că dorește să folosească pe deplin anul și jumătate pe care-l va petrece în armată, unul dintre obiectiveele sale fiind să învețe o nouă limbă. „Sper că Songpyeon-ul nostru va avea, de asemenea, un timp semnificativ realizând ceea ce v-ați propus și regăsindu-vă în acea perioadă.”

Song Kang a împărtășit ce a vrut să spună când a folosit expresia „Songpyeon”, arătând că „Song” vine de la Song Kang și „Pyeon’ pentru fani. El a promis tuturor că se va întoarce în siguranță și cu bucurie. „Vă iubesc, Songpyeon! Mereu”.

Sursa: songkang_b / Instagram

*** În mod normal, Songpyeon (coreeană: 송편) este o mâncare tradițională coreeană făcută din pudră de orez. Forma sa seamănă cu o jumătate de lună și este o prăjitură de orez reprezentativă a sărbătorilor coreene și a culturii tradiționale. În fapt, vorbim despre un tip de tteok – se folosesc prăjituri mici de orez și o varietate de umpluturi – unele includ pasta de fasole roșie, semințe de susan prăjite și castane.

Songpyeon este mâncat în mod tradițional în timpul festivalului coreean al recoltei de toamnă, cunoscut sub numele de Chuseok, fiind adesea pregătit de familii acasă. Este un simbol popular al culturii tradiționale coreene. Cele mai vechi înregistrări despre songpyeon datează din perioada Goryeo.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.