20240403013604_onew-1-1-1.jpg

Onew de la SHINee semnează cu o nouă agenție | GRIFFIN Entertainment

Pe 3 aprilie, nou înființată agenție GRIFFIN Entertainment a anunțat semnarea unui contract exclusiv cu Onew. Ei au împărtășit: „Suntem fericiți să fim împreună cu Onew pentru noul său început. GRIFFIN Entertainment nu va preveni niciun efort pentru a putea deveni actul de dezvoltare al artistului.”

Odată cu anunțul, GRIFFIN Entertainment a distribuit noi fotografii de profil cu Onew, care a devenit primul artist GRIFFIN Entertainment. Potrivit GRIFFIN Entertainment, agenția își trage numele „de la legendarul gardian al relicvelor de neprețuit” și este „dedicată să protejeze și să hrănească artiștii noștri”. Ei au mai spus: „Ne străduim să oferim un sanctuar în care artiștii să poată prospera și să lase darurile și talentele lor distincte să lumineze lumea.”

Onew a publicat pe Instagram noi fotografii: „A fost o așteptare lungă, nu-i așa? Mulțumesc!”

În martie a fost raportat că se va încheia contractul exclusiv al lui Onew SM Entertainment. Ca răspuns la raport, SM Entertainment a anunțat că SHINee va continua activitățile de grup sub SM fără modificări, în timp ce membrii vor explora opțiuni pentru contracte individuale. Mai devreme, pe 1 aprilie, Big Planet Made a anunțat că au semnat un contract exclusiv cu colegul membru SHINee, Taemin.



There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.