Untitled

Kang Han Na, transformare uimitoare în „Frankly Speaking”! Actrița va da viață unei scriitoare de spectacole de varietăți pasionată și plină de energie

Următoarea dramă a canalului JTBC „Frankly Speaking” (cunoscută anterior ca „No Secrets”) a oferit o prezentare a personajului interpretat de Kang Han Na.

„Frankly Speaking” este o nouă comedie romantică cu Go Kyung Pyo în rolul lui Song Ki Baek, o prezentatoare de știri în ascensiune, care trăiește strict după reguli și care a muncit din greu pentru a-și construi o imagine curată. Cu toate acestea, viața lui Song Ki Baek ia o întorsătură neașteptată în urma unui accident în care este electrocutat, ceea ce îl face să dezvolte o stare ciudată care îl împiedică să mintă.

Kang Han Na joacă rolul lui On Woo Ju, un pasionat scriitor de emisiuni de varietăți care este dispus să facă orice pentru a pune în scenă un program distractiv. Cu un simț înăscut, On Woo Ju vede potențialul de aur pentru spectacolele de varietate în persoana lui Song Ki Baek, natural și sincer, iar faptul că destinele lor ajung să se întrepătrundă le va schimba viața pentru totdeauna.

Fotografiile recent lansate o surprind pe Woo Ju recrutând membri ai distribuției pentru spectacolul ei, analizând idei și explorând locul de filmare.

Echipa de producție a afirmat: „Asemănarea dintre Kang Han Na și On Woo Ju este dincolo de orice imaginație. Pe platourile de filmare au fost mulți oameni care spuneau: „Kang Han Na este On Woo Ju”. Este de așteptat ca farmecul unic și minunat al lui Kang Han Na și caracterul ei strălucitor și puternic să creeze o sinergie și să aducă entuziasm autentic pe micul ecran în această primăvară. Vă rugăm să arătați multă nerăbdare și interes până la premieră, care va avea loc în doar o lună.”

„Frankly Speaking” va avea premiera pe 1 mai, la ora 20:50. KST.




There are no comments

Add yours

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.